De Franse brillenontwerper Thierry Lasry lanceert in de lente 2015 een brillencollectie bij modehuis Fendi. Dat meldt WWD.

Lasry staat gekend om zijn 'futuristische vintage' brillen en mag onder andere Rihanna, Eva Mendes, Anne Hathaway, Nicole Richie en Madonna onder zijn fans rekenen. In 2006 ontwikkelde hij zijn eerste, handgemaakte zonnebrillenlijn in Frankrijk.

Peitro Beccari, CEO van Fendi, lichtte de samenwerking als volgt toe: 'Lasry is een van de hipste en meest creatieve eyewear ontwerpers van het moment. We vinden ook dezelfde dingen belangrijk: innovatie, traditie en experimenteren.'

Dat wordt dus uitkijken naar 2015! (LP)

De Franse brillenontwerper Thierry Lasry lanceert in de lente 2015 een brillencollectie bij modehuis Fendi. Dat meldt WWD. Lasry staat gekend om zijn 'futuristische vintage' brillen en mag onder andere Rihanna, Eva Mendes, Anne Hathaway, Nicole Richie en Madonna onder zijn fans rekenen. In 2006 ontwikkelde hij zijn eerste, handgemaakte zonnebrillenlijn in Frankrijk. Peitro Beccari, CEO van Fendi, lichtte de samenwerking als volgt toe: 'Lasry is een van de hipste en meest creatieve eyewear ontwerpers van het moment. We vinden ook dezelfde dingen belangrijk: innovatie, traditie en experimenteren.' Dat wordt dus uitkijken naar 2015! (LP)