De Russische tennissensatie Maria Sharapova heeft een accessoire-collectie ontworpen, die exclusief verkocht zal worden bij Henri Bendel.

De nieuwe collectie van Sharapova is een uitbreiding op de eerste 'collectie' die ze ontwierp voor Henri Bendel. Voor hun eerste samenwerking bedacht Sharapova een reeks van snoepgoed, waarvoor ze overduidelijk de mosterd ging halen uit de tenniswereld. De snoepcollectie, die de naam 'Sugarpova' meekreeg, bestond onder meer uit kauwgom in de vorm van een tennisbal.

Nu krijgt deze snoepcollectie een vervolg in de vorm van een accessoire-collectie. Onder dezelfde naam 'Sugarpova' bedacht de tenniskampioene een reeks van schattige accessoires, tasjes en T-shirts die allemaal geïnspireerd zijn op knalrode lippen. Zo zijn er haarspeldjes, een armband, ketting en oorbellen die allemaal voorzien zijn van knalrode lippen. Daarnaast werd er voor de T-shirts en tasjes gebruik gemaakt van de print van rode lippen.

De collectie is exclusief verkrijgbaar bij Henri Bendel. De website kan je hier bekijken. (LVR)

De Russische tennissensatie Maria Sharapova heeft een accessoire-collectie ontworpen, die exclusief verkocht zal worden bij Henri Bendel. De nieuwe collectie van Sharapova is een uitbreiding op de eerste 'collectie' die ze ontwierp voor Henri Bendel. Voor hun eerste samenwerking bedacht Sharapova een reeks van snoepgoed, waarvoor ze overduidelijk de mosterd ging halen uit de tenniswereld. De snoepcollectie, die de naam 'Sugarpova' meekreeg, bestond onder meer uit kauwgom in de vorm van een tennisbal. Nu krijgt deze snoepcollectie een vervolg in de vorm van een accessoire-collectie. Onder dezelfde naam 'Sugarpova' bedacht de tenniskampioene een reeks van schattige accessoires, tasjes en T-shirts die allemaal geïnspireerd zijn op knalrode lippen. Zo zijn er haarspeldjes, een armband, ketting en oorbellen die allemaal voorzien zijn van knalrode lippen. Daarnaast werd er voor de T-shirts en tasjes gebruik gemaakt van de print van rode lippen. De collectie is exclusief verkrijgbaar bij Henri Bendel. De website kan je hier bekijken. (LVR)