In Paté du chef, een gezellige snuisterwinkel in het hart van Mechelen, worden ontwerpen uit de verschillende collecties van het Belgische juwelenmerk Wouters & Hendrix aan een zacht prijsje aangeboden.

Paté du chef, een winkel met vooral accessoires en leuke hebbedingetjes op de Vismarkt in Mechelen, organiseert een stockverkoop van juwelencollecties, van vroeger tot nu, van het Belgische juwelenmerk Wouters & Hendrix. De stockverkoop vindt plaats van 4 tot 7 oktober en op 11 en 12 oktober. Wie houdt van juwelen met net dat tikkeltje meer, schrijft dit event best even in zijn agenda.

Het Belgische juwelenlabel Wouters & Hendrix

Het juwelenlabel Wouters & Hendrix werd opgericht door Katrin Wouters en Karen Hendrix, die beiden afstudeerden aan de Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen aan het begin van de jaren tachtig. Al sinds 1984 ontwerpen de dames samen juwelen en de eerste officiële collectie van Wouters & Hendrix verschijnt in 1985.

Wouters & Hendrix is uitgegroeid tot een gevestigde waarde in het Belgische modelandschap en de stijl van het label is herkenbaar. Twee keer per jaar brengt Wouters & Hendrix een nieuwe collectie uit, maar daarnaast is er ook de 'My Favourites'-collectie die bestaat uit enkele tijdloze stukken. Wouters en Hendrix experimenteren veel met edelstenen, zoals jade of onyx. De bloem is een vaak terugkerend motief doorheen de verschillende collecties.

Data van de stockverkoop Wouters & Hendrix bij Paté du chef:
4/10 en 5/10: van 10u tot 21u.
6/10 en 7/10: van 10u tot 19u.
11/10 en 12/10: van 10u tot 21u.

Paté du chef: Vismarkt 24, 2800 Mechelen.

(LVR)

In Paté du chef, een gezellige snuisterwinkel in het hart van Mechelen, worden ontwerpen uit de verschillende collecties van het Belgische juwelenmerk Wouters & Hendrix aan een zacht prijsje aangeboden. Paté du chef, een winkel met vooral accessoires en leuke hebbedingetjes op de Vismarkt in Mechelen, organiseert een stockverkoop van juwelencollecties, van vroeger tot nu, van het Belgische juwelenmerk Wouters & Hendrix. De stockverkoop vindt plaats van 4 tot 7 oktober en op 11 en 12 oktober. Wie houdt van juwelen met net dat tikkeltje meer, schrijft dit event best even in zijn agenda. Het Belgische juwelenlabel Wouters & Hendrix Het juwelenlabel Wouters & Hendrix werd opgericht door Katrin Wouters en Karen Hendrix, die beiden afstudeerden aan de Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen aan het begin van de jaren tachtig. Al sinds 1984 ontwerpen de dames samen juwelen en de eerste officiële collectie van Wouters & Hendrix verschijnt in 1985. Wouters & Hendrix is uitgegroeid tot een gevestigde waarde in het Belgische modelandschap en de stijl van het label is herkenbaar. Twee keer per jaar brengt Wouters & Hendrix een nieuwe collectie uit, maar daarnaast is er ook de 'My Favourites'-collectie die bestaat uit enkele tijdloze stukken. Wouters en Hendrix experimenteren veel met edelstenen, zoals jade of onyx. De bloem is een vaak terugkerend motief doorheen de verschillende collecties. Data van de stockverkoop Wouters & Hendrix bij Paté du chef: 4/10 en 5/10: van 10u tot 21u. 6/10 en 7/10: van 10u tot 19u. 11/10 en 12/10: van 10u tot 21u. Paté du chef: Vismarkt 24, 2800 Mechelen. (LVR)