Naar aanleiding van de nakende Belgische nationale feestdag, stelt de Amerikaanse schoenenmagnaat Steve Madden unieke schoenen voor met Bellahh: pumps in de nationale driekleur.

Het ontwerp zet het Europese en Belgische offensief van het sterrenlabel kracht bij. Steve Madden opende eind maart nog een winkel in Antwerpen en zou in de nabije toekomst drie andere vestigingen in België plannen.

De collecties van het schoenenmerk combineren de streetstyle van de stad met exclusieve mode. Een van de voornaamste inspiratiebronnen van Madden is de muziekwereld. In 2008 lanceerde de ontwerper het label Steve Madden Music, een platform voor aanstormend muzikaal talent en hedendaagse topartiesten als Katy Perry en Lady Gaga. (JJ)

Steve Madden, Meir 17, 2000 Antwerpen.

Naar aanleiding van de nakende Belgische nationale feestdag, stelt de Amerikaanse schoenenmagnaat Steve Madden unieke schoenen voor met Bellahh: pumps in de nationale driekleur. Het ontwerp zet het Europese en Belgische offensief van het sterrenlabel kracht bij. Steve Madden opende eind maart nog een winkel in Antwerpen en zou in de nabije toekomst drie andere vestigingen in België plannen. De collecties van het schoenenmerk combineren de streetstyle van de stad met exclusieve mode. Een van de voornaamste inspiratiebronnen van Madden is de muziekwereld. In 2008 lanceerde de ontwerper het label Steve Madden Music, een platform voor aanstormend muzikaal talent en hedendaagse topartiesten als Katy Perry en Lady Gaga. (JJ) Steve Madden, Meir 17, 2000 Antwerpen.