Het nieuwe Belgische concept Sneax wil mensen aansporen om creatief om te gaan met sneakers. Op de website kan iedereen zijn zelf ontworpen sneakers uploaden.

Via sneakers wil Sneax mensen aanzetten zich te onderscheiden van de huidige trends. Eigen sneakers customizen is volgens Sneax namelijk een teken van echte onafhankelijkheid, creativiteit en uniciteit.

Op de website van Sneax kan u deelnemen aan een wedstrijd waarvoor u zelf een paar sneakers onder handen moet nemen (denk aan schilderen, sprayen, plakken). Na het uploaden van uw zelf ontworpen sneakers kan het stemmen beginnen. De wedstrijd sluit op 1 juni en de kandidaat met de meeste stemmen wint een Shoe Supply waardebon.

In dit filmpje ziet u hoe iemand een sneaker omvormt, geïnspireerd op de film 'Where the Wild Things are'.

Vincent Fobelets/Lieselot Moerkerke

Het nieuwe Belgische concept Sneax wil mensen aansporen om creatief om te gaan met sneakers. Op de website kan iedereen zijn zelf ontworpen sneakers uploaden. Via sneakers wil Sneax mensen aanzetten zich te onderscheiden van de huidige trends. Eigen sneakers customizen is volgens Sneax namelijk een teken van echte onafhankelijkheid, creativiteit en uniciteit. Op de website van Sneax kan u deelnemen aan een wedstrijd waarvoor u zelf een paar sneakers onder handen moet nemen (denk aan schilderen, sprayen, plakken). Na het uploaden van uw zelf ontworpen sneakers kan het stemmen beginnen. De wedstrijd sluit op 1 juni en de kandidaat met de meeste stemmen wint een Shoe Supply waardebon. In dit filmpje ziet u hoe iemand een sneaker omvormt, geïnspireerd op de film 'Where the Wild Things are'.Vincent Fobelets/Lieselot Moerkerke