De Fashion Fringe's 2011 accessoirewinnares maakt haar art nouveau-geïnspireerde schoenen via vooruitstrevende computersoftware.

"De technologieën die ik gebruik bij het ontwerpen van mijn schoenhakken, worden momenteel alleen toegepast in de astronomie en tandheelkunde", vertelt Luft aan de Britse Vogue.

"Ik leerde deze methodes kennen tijdens mijn studies en realiseerde me hun potentieel in de schoenenfabricage. De technologie zorgt ervoor dat mijn ontwerpen vloeiend en elegant zijn."

Nu ze haar diploma op zak heeft, begint Luft aan een 6 maand durende stage bij Roger Verviers in Parijs. Wat daarna zal gebeuren is nog onduidelijk. Maar Luft heeft alvast de ambitie om ooit haar eigen "klein, maar luxueus" label op te richten.

Vincent Fobelets

De Fashion Fringe's 2011 accessoirewinnares maakt haar art nouveau-geïnspireerde schoenen via vooruitstrevende computersoftware. "De technologieën die ik gebruik bij het ontwerpen van mijn schoenhakken, worden momenteel alleen toegepast in de astronomie en tandheelkunde", vertelt Luft aan de Britse Vogue. "Ik leerde deze methodes kennen tijdens mijn studies en realiseerde me hun potentieel in de schoenenfabricage. De technologie zorgt ervoor dat mijn ontwerpen vloeiend en elegant zijn." Nu ze haar diploma op zak heeft, begint Luft aan een 6 maand durende stage bij Roger Verviers in Parijs. Wat daarna zal gebeuren is nog onduidelijk. Maar Luft heeft alvast de ambitie om ooit haar eigen "klein, maar luxueus" label op te richten. Vincent Fobelets