Schoenontwerper Rupert Sanderson brengt een eerbetoon (met hak!) aan Marilyn Monroe, die dit jaar het gezicht is van het filmfestival van Cannes.

Het filmfestival van Cannes is in vele opzichten een lust voor het oog. Naast films valt er immers behoorlijk wat fashion te bewonderen, zowel op als naast het scherm. Avondjurken, bont en diamanten doen kijkers verzuchten naar het Hollywood van weleer en het is dan ook niet verwonderlijk dat Marilyn Monroe, vijftig jaar na haar dood, het gezicht is van deze 65e editie van het festival.

De pracht en praal van het oude Hollywood inspireert niet enkel filmsterren bij hun kledingkeuze, ook schoenontwerper Rupert Sanderson zag het licht. Hij ontwierp een prestigieuze schoen als hommage aan Marilyn Monroe, 50 jaar na haar dood. De Marilyn Monroe pump is een hoge schoen, beschikbaar met rode of gouden details en opgeleukt met verschillende Swarovskisteentjes. Hoewel de schoenen deel uitmaken van Sandersons najaarscollectie zijn ze enkel op aanvraag te verkrijgen. (KS)

Schoenontwerper Rupert Sanderson brengt een eerbetoon (met hak!) aan Marilyn Monroe, die dit jaar het gezicht is van het filmfestival van Cannes. Het filmfestival van Cannes is in vele opzichten een lust voor het oog. Naast films valt er immers behoorlijk wat fashion te bewonderen, zowel op als naast het scherm. Avondjurken, bont en diamanten doen kijkers verzuchten naar het Hollywood van weleer en het is dan ook niet verwonderlijk dat Marilyn Monroe, vijftig jaar na haar dood, het gezicht is van deze 65e editie van het festival. De pracht en praal van het oude Hollywood inspireert niet enkel filmsterren bij hun kledingkeuze, ook schoenontwerper Rupert Sanderson zag het licht. Hij ontwierp een prestigieuze schoen als hommage aan Marilyn Monroe, 50 jaar na haar dood. De Marilyn Monroe pump is een hoge schoen, beschikbaar met rode of gouden details en opgeleukt met verschillende Swarovskisteentjes. Hoewel de schoenen deel uitmaken van Sandersons najaarscollectie zijn ze enkel op aanvraag te verkrijgen. (KS)