Rijke oogst: de grootste juwelentrends in beeld

Een fris en fruitig tafereel met de mooiste voorjaarsjuwelen. De grootste trends van het moment? Roze goud, natuurlijke vormen en zwarte stenen.

© Frederik Vercruysse

Rijke oogst © Frederik Vercruysse

1. Vergulde XL-peul, Formes Libres via Graanmarkt 13. 2. Vergulde armband met bedel Butterfly met zirkonia, Pandora. 3. Armband Transformista 2 in geelgoud met diamanten, Nanis via Colman. 4. Enkele oorhanger Feather van goud- en zilverkleurig metaal, Louis Vuitton. 5. Armband in geelgoud met diamanten, uit de Dune-collectie van Annamaria Cammili via Slaets. 6. Choker Snake in geelgoud met diamant, Ole Lynggaard. 7. Oorbel in verouderd metaal met gouden afwerking, grijze kristallen en witte parel, Dior. 8. Ring in drie soorten goud met diamanten, uit de Sultan-collectie van Annamaria Cammili via Slaets. 9. Gouden ketting met bladhanger, Ole Lynggaard via Slaets.

Rijke oogst © Frederik Vercruysse

1. Armband in zwarte keramiek en witgouden elementen met briljanten, uit de Gold & Ceramic-collectie van Maison De Greef. 2. Gouden schakelketting en hanger in roze goud, uit de Victoria-collectie van Pomellato via Slaets. 3. Ring in roze goud met zwarte onyx en briljanten, uit de Cabochon-collectie van Maison De Greef. 4. Ring in witgoud met groene toermalijn en fijne diamanten, Slaets. 5. Witgouden oorbel met groene kwarts, Jewels by Stella via Colman. 6. Witgouden ring met onyx en diamanten, Jewels by Stella via Colman. 7. Oorhangers in geborsteld geelgoud met onyx en diamant, Fabienne Kriwin. 8. Ring in roze goud met witte diamant en combinatie van grijze maansteen en parelmoer, Bigli. 9. Ring in roze goud met bruine diamant en zwarte rhodium met limoenkwarts, groene aventurijn en parelmoer, Bigli. 10. Ring in rosé gerhodineerd zilver met zwart gezandstraald email, Pesavento. 11. Ketting Color Blossom XL in roze goud met malachiet, Louis Vuitton. 12. Armband in geelgoud met diamanten en topaas, Sibylle von Munster.

Rijke oogst © Frederik Vercruysse

1. Witgouden oorbellen Eveil du matin met diamanten en parels, Manalys. 2. Ring in roze goud met diamanten, Manalys. 3. Witgouden ketting met diamanten en centrale diamant van 4,76 karaat, Slaets. 4. Witgouden ring met ovaal geslepen robijn en ovaal geslepen diamant, uit de Precious-collectie van Maison De Greef. 5. Witgouden oorbellen met smaragd geslepen diamanten en briljanten, uit de Diamonds-collectie van Maison De Greef. 6. Witgouden hanger Arabesque met saffieren en briljanten, Leysen. 7. Witgouden ring Plume de Paon met 1 roos geslepen diamant en 142 ronde diamanten, Boucheron. 8. Witgouden ring met marquise geslepen diamanten, Slaets.

Rijke oogst © Frederik Vercruysse

1. Armbanden Pois Moi in geelgoud met diamanten en in witgoud met diamanten, Roberto Coin via Colman. 2. Fijne gouden ketting Clash, Cartier. 3. Ring Vertige Coeur in roze goud, Hermès. 4. Oorbel Alana in roze goud met diamanten en robijnen, uit de Distrito Federal-collectie van Kim Mee Hye. 5. Zilveren armbanden met galvanisatie in roze goud en rhodium, Pesavento. 6. Gouden ring Clash, Cartier. 7. Witgouden armband Paume de Main met diamanten, uit de Timeless-collectie van Messika. 8. Dubbele ring in roze goud en witgoud met diamant, Magda Lenova. 9. Oorbel Wave in roze goud en oorbel Wave in witgoud met diamanten, Maison De Greef. 10. Manchet Move in roze goud met diamanten, uit de Timeless-collectie van Messika.