De Britse it-girl Poppy Delevingne, zus van 'enfant terrible' Cara, wordt het nieuwe gezicht van het juwelenmerk Thomas Sabo. Net als haar jongere zusje is Poppy een internationaal bekend model.

Poppy Delevingne, de 26-jarige Britse socialite, stond al model voor campagnes van onder meer Louis Vuitton, Hogan en Philipp Plein. Fashionmagazines als Vogue en W Magazine kloppen ook dikwijls aan haar deur. Terwijl haar zus Cara, ondertussen wereldberoemd én berucht, de modewereld verovert, wil Poppy zich nu vooral concentreren op haar acteercarrière. Daarom pendelt ze tussen het regenachtige London en het zonovergoten Los Angeles. Voor Thomas Sabo maakt Poppy dus blijkbaar een uitzondering, want ze is het gezicht van de herfst- en wintercollectie van het merk.

De 'GLAM & SOUL' collectie van Thomas Sabo is opnieuw erg glamoureus en luxueus. Van sierlijke gelukshangers in zilver en roos goud tot elegante ringen met sierstenen. De ringen kan je per stuk dragen voor een delicate look, of net meerdere tegelijk voor een robuustere feel. Voor romantische zielen ontwierp Thomas Sabo ook een hartvormig medaillon. En het item dat volgens ons het beste bij de gracieuze Poppy Delevingne past is de hanger met veren. Eenvoudig en elegant.

Thomas Sabo dacht ook aan de nieuwste trend in juwelenland: de 'ear cuffs'. Dit zijn oorhangertjes waarbij het ene deel, zoals een gewone oorbel, in je oorlelletje steekt en het andere deel op de oorschelp geklikt wordt. Een ware revival van de eightiestrend. (AB)

De Britse it-girl Poppy Delevingne, zus van 'enfant terrible' Cara, wordt het nieuwe gezicht van het juwelenmerk Thomas Sabo. Net als haar jongere zusje is Poppy een internationaal bekend model.Poppy Delevingne, de 26-jarige Britse socialite, stond al model voor campagnes van onder meer Louis Vuitton, Hogan en Philipp Plein. Fashionmagazines als Vogue en W Magazine kloppen ook dikwijls aan haar deur. Terwijl haar zus Cara, ondertussen wereldberoemd én berucht, de modewereld verovert, wil Poppy zich nu vooral concentreren op haar acteercarrière. Daarom pendelt ze tussen het regenachtige London en het zonovergoten Los Angeles. Voor Thomas Sabo maakt Poppy dus blijkbaar een uitzondering, want ze is het gezicht van de herfst- en wintercollectie van het merk.De 'GLAM & SOUL' collectie van Thomas Sabo is opnieuw erg glamoureus en luxueus. Van sierlijke gelukshangers in zilver en roos goud tot elegante ringen met sierstenen. De ringen kan je per stuk dragen voor een delicate look, of net meerdere tegelijk voor een robuustere feel. Voor romantische zielen ontwierp Thomas Sabo ook een hartvormig medaillon. En het item dat volgens ons het beste bij de gracieuze Poppy Delevingne past is de hanger met veren. Eenvoudig en elegant.Thomas Sabo dacht ook aan de nieuwste trend in juwelenland: de 'ear cuffs'. Dit zijn oorhangertjes waarbij het ene deel, zoals een gewone oorbel, in je oorlelletje steekt en het andere deel op de oorschelp geklikt wordt. Een ware revival van de eightiestrend. (AB)