Jean-Paul Gaultier werkte in 1982 voor het eerst samen met de Braziliaanse fabrikant van plastic schoenen Melissa, toen dat soort samenwerkingen nog echt uitzonderlijk waren. Nu na meer dan twintig jaar, slaan de twee de handen opnieuw in mekaar. Dat leverde een in-het-oog springende oranje hooggehakte pump op. Te dragen in de zomer van 2010 en beschikbaar vanaf het vroege voorjaar.

Melissa deed de voorbije jaren al vaker een beroep op bekende namen. Onder anderen toparchitecte Zaha Hadid en de Britse ontwerpster Vivienne Westwood creëerden al hippe plastic schoenen.

Ann Heylens.

Jean-Paul Gaultier werkte in 1982 voor het eerst samen met de Braziliaanse fabrikant van plastic schoenen Melissa, toen dat soort samenwerkingen nog echt uitzonderlijk waren. Nu na meer dan twintig jaar, slaan de twee de handen opnieuw in mekaar. Dat leverde een in-het-oog springende oranje hooggehakte pump op. Te dragen in de zomer van 2010 en beschikbaar vanaf het vroege voorjaar. Melissa deed de voorbije jaren al vaker een beroep op bekende namen. Onder anderen toparchitecte Zaha Hadid en de Britse ontwerpster Vivienne Westwood creëerden al hippe plastic schoenen.Ann Heylens.