De zangeres is achter de ontwerptafel gekropen voor het accessoire-merk Rock N Rose, dat bekend is voor stoere en 'edgy' juwelen. De juwelenlijn van Pixie Lott bestaat uit goudkleurige juwelen met een vintage look-and-feel, maar er zijn ook verschillende vrolijke bloemenkransen in de collectie. De zangeres is namelijk gek op kleurige bloemenkransen in het haar.

De 22-jarige zangeres Pixie Lott werd gevraagd om een accessoire-lijn te ontwerpen voor 'Rock N Rose'. De collectie bestaat uit 22 stuks: voornamelijk uit goudkleurige juwelen met opzichtige ringen in donkere kleuren.

De meest opvallende items uit de collectie zijn de haaraccessoires. Pixie kiest voor kleurrijke bloemenkransen en haarbanden met poezenoortjes. Pixie is zelf gek op dit soort van accessoires, want op het podium draagt ze vaak een bloemenkrans of een kleurrijke diadeem. (LVR)

De zangeres is achter de ontwerptafel gekropen voor het accessoire-merk Rock N Rose, dat bekend is voor stoere en 'edgy' juwelen. De juwelenlijn van Pixie Lott bestaat uit goudkleurige juwelen met een vintage look-and-feel, maar er zijn ook verschillende vrolijke bloemenkransen in de collectie. De zangeres is namelijk gek op kleurige bloemenkransen in het haar. De 22-jarige zangeres Pixie Lott werd gevraagd om een accessoire-lijn te ontwerpen voor 'Rock N Rose'. De collectie bestaat uit 22 stuks: voornamelijk uit goudkleurige juwelen met opzichtige ringen in donkere kleuren. De meest opvallende items uit de collectie zijn de haaraccessoires. Pixie kiest voor kleurrijke bloemenkransen en haarbanden met poezenoortjes. Pixie is zelf gek op dit soort van accessoires, want op het podium draagt ze vaak een bloemenkrans of een kleurrijke diadeem. (LVR)