Tradities moeten in ere gehouden worden, dus we kunnen het opwaarderen van de stijlvolle manchetknoop alleen maar toejuichen. Het designerduo DAMN ontwierp 3D-geprinte zilveren manchetknopen die je kan personaliseren, want de kleren maken nu eenmaal de man.

In de nieuwe juwelencollectie, getiteld 'A Structural Distortion', wordt gespeeld met verschillende dimensies en de illusie van perspectief. Het zilver krijgt bovendien een matte afwerking of een zwart geoxideerde patine. Deze finishing zorg voor net dat tikkeltje extra stijl voor je outfit.

De manchetknopen zijn de paradepaardjes van deze nieuwe collectie. De 3D-geprinte zilveren knopen kan je laten personaliseren met initialen om bijvoorbeeld cadeau te geven. Of om voor jezelf te kopen natuurlijk.

De dames van DAMN namen hiervoor de Antwerpse ondernemers van Twikit onder de arm. Zij zijn voortrekkers in '3D printing' voor consumenten. Om zeker te zijn dat het ontwerp helemaal je smaak is, kan je online onmiddellijk bekijken hoe het ontwerp met de initialen eruit zal zien. Vanaf maandag 25 november is de collectie te koop via de website van DAMN (195 euro/ per paar manchetknopen). (AB)

Tradities moeten in ere gehouden worden, dus we kunnen het opwaarderen van de stijlvolle manchetknoop alleen maar toejuichen. Het designerduo DAMN ontwierp 3D-geprinte zilveren manchetknopen die je kan personaliseren, want de kleren maken nu eenmaal de man.In de nieuwe juwelencollectie, getiteld 'A Structural Distortion', wordt gespeeld met verschillende dimensies en de illusie van perspectief. Het zilver krijgt bovendien een matte afwerking of een zwart geoxideerde patine. Deze finishing zorg voor net dat tikkeltje extra stijl voor je outfit.De manchetknopen zijn de paradepaardjes van deze nieuwe collectie. De 3D-geprinte zilveren knopen kan je laten personaliseren met initialen om bijvoorbeeld cadeau te geven. Of om voor jezelf te kopen natuurlijk.De dames van DAMN namen hiervoor de Antwerpse ondernemers van Twikit onder de arm. Zij zijn voortrekkers in '3D printing' voor consumenten. Om zeker te zijn dat het ontwerp helemaal je smaak is, kan je online onmiddellijk bekijken hoe het ontwerp met de initialen eruit zal zien. Vanaf maandag 25 november is de collectie te koop via de website van DAMN (195 euro/ per paar manchetknopen). (AB)