Sterren kiezen wel eens vaker voor bizarre kledingstukken. Op de MTV Movie Awards 2013 koos actrice Hana Mae Lee wel voor een heel controversieel kledingstuk, namelijk een sigarettenhoed.

Hana Mae lee, de timide actrice uit de film 'Pitch Perfect, viel nogal op tijdens de MTV Movie Awards 2013. De actrice droeg een wel heel opvallend hoofddeksel, een uitgedrukte sigaret gecreëerd door Alain Lafaille voor He-Ha. Wou ze Lady Gaga's vleesjurk van drie jaar geleden overtreffen of neemt ze hier een standpunt in tegen roken? In een interview beweert ze dat ze de hoed vooral grappig vond en dat ze niet echt een opinie heeft over roken of niet roken. Het is alvast een vreemde keuze om sigaretten te dragen op een show zoals de MTV Movie Awards waar vooral veel jongeren naar kijken.

Gelukkig voor haar viel er geen asse uit de sigaret op haar designerjurk. Voor het geval men zich afvraagt wat voor outfit je draagt bij een uitgedoofde sigaret, ze combineerde haar sigarettenhoed met een zwart jurkje van Marco Marco en schoenen van Salvatore Ferragamo. Hana Mae Lee en haar mede-acteurs waren genomineerd in de categorie 'Best Musical Moment' voor hun performance van 'No Diggity' in de muzikale komedie 'Picture Perfect'. (AV)

Sterren kiezen wel eens vaker voor bizarre kledingstukken. Op de MTV Movie Awards 2013 koos actrice Hana Mae Lee wel voor een heel controversieel kledingstuk, namelijk een sigarettenhoed. Hana Mae lee, de timide actrice uit de film 'Pitch Perfect, viel nogal op tijdens de MTV Movie Awards 2013. De actrice droeg een wel heel opvallend hoofddeksel, een uitgedrukte sigaret gecreëerd door Alain Lafaille voor He-Ha. Wou ze Lady Gaga's vleesjurk van drie jaar geleden overtreffen of neemt ze hier een standpunt in tegen roken? In een interview beweert ze dat ze de hoed vooral grappig vond en dat ze niet echt een opinie heeft over roken of niet roken. Het is alvast een vreemde keuze om sigaretten te dragen op een show zoals de MTV Movie Awards waar vooral veel jongeren naar kijken. Gelukkig voor haar viel er geen asse uit de sigaret op haar designerjurk. Voor het geval men zich afvraagt wat voor outfit je draagt bij een uitgedoofde sigaret, ze combineerde haar sigarettenhoed met een zwart jurkje van Marco Marco en schoenen van Salvatore Ferragamo. Hana Mae Lee en haar mede-acteurs waren genomineerd in de categorie 'Best Musical Moment' voor hun performance van 'No Diggity' in de muzikale komedie 'Picture Perfect'. (AV)