De winkel kreeg dezelfde esthetische look als de juwelen van Lore Van keer: strakke grafische lijnen in een minimalistisch kleurenpalet.

LVK flagship, frederik beyens
LVK flagship © frederik beyens

In een interview naar aanleiding van het vijfjarige bestaan van haar eigen label, vertelde de ontwerpster aan Weekend.be hoe architectuur haar keer op keer inspireert: 'Ik ben vooral vanuit architectuur vertrokken voor mijn ontwerpen. Voornamelijk gevels van woningen inspireerden me. Dat is ook de rode draad binnen mijn werk. Architectuur en grafisch ontwerp boeit me en dat zie je in mijn juwelencollecties.' De nieuwe flagship store, volledig in lijn met haar juwelencollecties, is dus een erg belangrijke en organische stap in de carrière van Lore Van Keer.

PLAY, LVK
PLAY © LVK

Samen met haar nieuwe shop stelde ze ook haar nieuwe collectie PLAY voor. Een collectie waarbij ze op zoek ging naar de perfecte balans tussen speelsheid en abstractie.

Praktisch

Flagship Store LVK

Hoogstraat 9 1861

Wolvertem

PLAY, LVK
PLAY © LVK
De winkel kreeg dezelfde esthetische look als de juwelen van Lore Van keer: strakke grafische lijnen in een minimalistisch kleurenpalet. In een interview naar aanleiding van het vijfjarige bestaan van haar eigen label, vertelde de ontwerpster aan Weekend.be hoe architectuur haar keer op keer inspireert: 'Ik ben vooral vanuit architectuur vertrokken voor mijn ontwerpen. Voornamelijk gevels van woningen inspireerden me. Dat is ook de rode draad binnen mijn werk. Architectuur en grafisch ontwerp boeit me en dat zie je in mijn juwelencollecties.' De nieuwe flagship store, volledig in lijn met haar juwelencollecties, is dus een erg belangrijke en organische stap in de carrière van Lore Van Keer. Samen met haar nieuwe shop stelde ze ook haar nieuwe collectie PLAY voor. Een collectie waarbij ze op zoek ging naar de perfecte balans tussen speelsheid en abstractie.