Elk jaar op 21 juli zet Saint-Tropez de Belgen in de bloemetjes met een kleurrijke avond. Vorige week donderdag waren de rollen omgekeerd. Toen werd in Brussel Saint-Tropez gevierd en wel in de nieuwe boetiek van Lancel.

Het Franse handtassenmerk is verhuisd van de Louisalaan naar de stilaan veel prestigieuzere Waterloolaan en huldige zijn nieuwe locatie vorige week in. En omdat de jongste creatie van het merk 'Saint-Tropez' heet en de sfeer van de mondaine Franse badstad weergeeft, was Brigitte Bardot haast lijfelijk aanwezig in de gedaante van blonde hostessen met witte T-shirts en ruitjesrokjes. Een remix van 'Do You, Do You Saint-Tropez' weerklonk door de luidsprekers. Laat de zomer maar beginnen.

SI/AH
Lancel
Waterloolaan 55
1000 Brussel

Elk jaar op 21 juli zet Saint-Tropez de Belgen in de bloemetjes met een kleurrijke avond. Vorige week donderdag waren de rollen omgekeerd. Toen werd in Brussel Saint-Tropez gevierd en wel in de nieuwe boetiek van Lancel. Het Franse handtassenmerk is verhuisd van de Louisalaan naar de stilaan veel prestigieuzere Waterloolaan en huldige zijn nieuwe locatie vorige week in. En omdat de jongste creatie van het merk 'Saint-Tropez' heet en de sfeer van de mondaine Franse badstad weergeeft, was Brigitte Bardot haast lijfelijk aanwezig in de gedaante van blonde hostessen met witte T-shirts en ruitjesrokjes. Een remix van 'Do You, Do You Saint-Tropez' weerklonk door de luidsprekers. Laat de zomer maar beginnen. SI/AH Lancel Waterloolaan 55 1000 Brussel