Het Lady Dior verhaal van de Franse actrice Marion Cotillard wordt vervolgd met een nieuwe campagne. Al betekent dat niet meteen een verrassing.

Dat Marion Cotillard en Lady Dior nog steeds onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, bewijst deze nieuwe campagne van het merk. De Franse actrice is sinds 2008 het gezicht van de iconische Lady Dior-tas en breidt daar nu een vervolg aan.

De campagnebeelden van Cotillard voor Lady Dior zullen vanaf mei wereldwijd te zien zijn in tal van bladen. Zoals deze foto van de actrice voor de lens van fotograaf Jean-Baptiste Mondino, gehuld in een stuk uit de pre-fall collectie van creatief directeur Raf Simons, met natuurlijk de befaamde Lady Dior-tas naast zich. (ADC)

Het Lady Dior verhaal van de Franse actrice Marion Cotillard wordt vervolgd met een nieuwe campagne. Al betekent dat niet meteen een verrassing. Dat Marion Cotillard en Lady Dior nog steeds onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, bewijst deze nieuwe campagne van het merk. De Franse actrice is sinds 2008 het gezicht van de iconische Lady Dior-tas en breidt daar nu een vervolg aan. De campagnebeelden van Cotillard voor Lady Dior zullen vanaf mei wereldwijd te zien zijn in tal van bladen. Zoals deze foto van de actrice voor de lens van fotograaf Jean-Baptiste Mondino, gehuld in een stuk uit de pre-fall collectie van creatief directeur Raf Simons, met natuurlijk de befaamde Lady Dior-tas naast zich. (ADC)