Nicole Kidman is opnieuw het gezicht voor Jimmy Choo. Ook deze keer onderging ze een ware metamorfose voor de campagne van het schoenenmerk. Kidman kroop in de huid van de Franse actrice Brigitte Bardot tijdens een shoot in de Hamptons voor de cruise-collectie van het alom bekende schoenenlabel.

'Bardot was een sterke cinematografische persoonlijkheid, maar ook een grote invloed op de wereld wat betreft haar stijl,' vertelt Kidman in onderstaande video over de iconische Franse blondine. Kidman kreeg voor de gelegenheid lange blonde lokken met aangemeten om te lijken op Brigitte Bardot die dit kapsel legendarisch maakte.

De lievelingsschoen van Kidman uit de Cruise-collectie is de 'Sunday'. Naar eigen zeggen is deze keuze niet beïnvloed door haar dochter die dezelfde naam draagt, maar verkiest ze deze schoen omdat de enkelbandjes erg elegant en meisjesachtig zijn.

'Ik heb relatief kleine voeten voor mijn grootte. Daar ben ik blij om want zo kan ik toch nog hoge hakken dragen,' aldus de langbenige actrice. (LP)

Nicole Kidman is opnieuw het gezicht voor Jimmy Choo. Ook deze keer onderging ze een ware metamorfose voor de campagne van het schoenenmerk. Kidman kroop in de huid van de Franse actrice Brigitte Bardot tijdens een shoot in de Hamptons voor de cruise-collectie van het alom bekende schoenenlabel. 'Bardot was een sterke cinematografische persoonlijkheid, maar ook een grote invloed op de wereld wat betreft haar stijl,' vertelt Kidman in onderstaande video over de iconische Franse blondine. Kidman kreeg voor de gelegenheid lange blonde lokken met aangemeten om te lijken op Brigitte Bardot die dit kapsel legendarisch maakte. De lievelingsschoen van Kidman uit de Cruise-collectie is de 'Sunday'. Naar eigen zeggen is deze keuze niet beïnvloed door haar dochter die dezelfde naam draagt, maar verkiest ze deze schoen omdat de enkelbandjes erg elegant en meisjesachtig zijn. 'Ik heb relatief kleine voeten voor mijn grootte. Daar ben ik blij om want zo kan ik toch nog hoge hakken dragen,' aldus de langbenige actrice. (LP)