Het Britse merk Mulberry lanceert de Bryn, die nu al de harten van it-girl Alexa Chung en actrice Keira Knightley heeft veroverd.

Na de Alexa en de Del Rey lanceert Mulberry de volgende iconische handtas. De gloednieuwe satchel maakt deel uit van de herfst- en wintercollectie 2012-2013 en is geïnspireerd op grote broer Brynmore, de iconische mannentas van het label. U herkent de Bryn aan het driedubbele slotje, het handige lederen handvat en het nonchalante schouderlint. Mulberry Bryn is verkrijgbaar in twee maten en vier kleuren: eiken, rood, zwart en diepblauw.

"Het is een enorme laid-back, klassieke en pretentieloze tas, vermengd met het DNA van Mulberry. Je kan hem perfect overdag dragen op weg naar het werk of meenemen op reis", zegt Emma Hill, creatief directeur van Mulberry in de Britse Vogue. "Het is een tijdloos luxe-item, vandaar dat de mannelijke variant ook zo populair is."

Zowel Alexa Chung en Keira Knightley zijn alvast fan. "Beide meisjes zien er zo fantastisch uit met hun tas en dragen de Bryn alsof ze hem al eeuwen hebben. Het creëert onmiddellijk die vintage look waar ik van hou", aldus Hill.

Wie een Bryn op de kop wil tikken kan dat online of vanaf 16 juli in de Mulberry-verkooppunten. (RDM)

Het Britse merk Mulberry lanceert de Bryn, die nu al de harten van it-girl Alexa Chung en actrice Keira Knightley heeft veroverd. Na de Alexa en de Del Rey lanceert Mulberry de volgende iconische handtas. De gloednieuwe satchel maakt deel uit van de herfst- en wintercollectie 2012-2013 en is geïnspireerd op grote broer Brynmore, de iconische mannentas van het label. U herkent de Bryn aan het driedubbele slotje, het handige lederen handvat en het nonchalante schouderlint. Mulberry Bryn is verkrijgbaar in twee maten en vier kleuren: eiken, rood, zwart en diepblauw. "Het is een enorme laid-back, klassieke en pretentieloze tas, vermengd met het DNA van Mulberry. Je kan hem perfect overdag dragen op weg naar het werk of meenemen op reis", zegt Emma Hill, creatief directeur van Mulberry in de Britse Vogue. "Het is een tijdloos luxe-item, vandaar dat de mannelijke variant ook zo populair is." Zowel Alexa Chung en Keira Knightley zijn alvast fan. "Beide meisjes zien er zo fantastisch uit met hun tas en dragen de Bryn alsof ze hem al eeuwen hebben. Het creëert onmiddellijk die vintage look waar ik van hou", aldus Hill. Wie een Bryn op de kop wil tikken kan dat online of vanaf 16 juli in de Mulberry-verkooppunten. (RDM)