Het Poolse topmodel Anja Rubik heeft een capsulecollectie ontworpen voor het Italiaanse schoenenlabel Giuseppe Zanotti. Rubiek kroop achter de tekentafel en ontwierp in totaal vijf schoenen en een handtas. Dat schrijft de Britse Telegraph.

Naast het ontwerpen van de schoenen en handtas, is Rubik ook het gezicht van de campagne van de capsulecollectie. Ze toont haar collecties in een serie van zwart-wit foto's, gefotografeerd door Paola Kudacki.

De ontwerper, Guiseppe Zanotti, en Anja Rubik zijn vrienden sinds het topmodel poseerde voor een eerder collectie van Zanotti. Bovendien ontwierp Zanotti in 2011 een exclusieve schoen voor Rubik, in samenwerking met Chopard, voor op het filmfestival van Cannes. (LVR)

Het Poolse topmodel Anja Rubik heeft een capsulecollectie ontworpen voor het Italiaanse schoenenlabel Giuseppe Zanotti. Rubiek kroop achter de tekentafel en ontwierp in totaal vijf schoenen en een handtas. Dat schrijft de Britse Telegraph. Naast het ontwerpen van de schoenen en handtas, is Rubik ook het gezicht van de campagne van de capsulecollectie. Ze toont haar collecties in een serie van zwart-wit foto's, gefotografeerd door Paola Kudacki. De ontwerper, Guiseppe Zanotti, en Anja Rubik zijn vrienden sinds het topmodel poseerde voor een eerder collectie van Zanotti. Bovendien ontwierp Zanotti in 2011 een exclusieve schoen voor Rubik, in samenwerking met Chopard, voor op het filmfestival van Cannes. (LVR)