Modehuis Kenzo en het Californische schoenenmerk Vans bundelen voor de vierde maal op rij hun krachten. Deze keer voorziet het Franse modehuis de sneakers van een vrolijke luipaardprint.

Het modehuis Kenzo en het populaire schoenenmerk Vans slaan opnieuw de handen in elkaar. Het resultaat van deze samenwerking is de capsulecollectie 'Clouded Leopard', een collectie van zes sneakers met kleurrijkprint.

Deze print zagen we eerder al verschijnen in de zomercollectie van Kenzo. Inspiratie voor deze nevelige vlekken deden Humberto Leon en Carol Lim, creatief directeurs van het modehuis, op tijdens een trip door de Thaise jungle begin vorig jaar. Nu worden ook de Vans Authentic en de Slip-On sneakers van Vans voorzien van datzelfde jasje.

Bloemen en fruit

Eerder ontwierp het modehuis ook al de bijzonder populaire bloemen -en fruitprints voor de iconische Era. De 'Clouded Leopard' werd voorgesteld tijdens de Parijse modeweek en vind je in combinatie van de kleuren okergeel, oranje, kaki en diepblauw. Voor een instant lentegevoel. (ADC)

Modehuis Kenzo en het Californische schoenenmerk Vans bundelen voor de vierde maal op rij hun krachten. Deze keer voorziet het Franse modehuis de sneakers van een vrolijke luipaardprint. Het modehuis Kenzo en het populaire schoenenmerk Vans slaan opnieuw de handen in elkaar. Het resultaat van deze samenwerking is de capsulecollectie 'Clouded Leopard', een collectie van zes sneakers met kleurrijkprint. Deze print zagen we eerder al verschijnen in de zomercollectie van Kenzo. Inspiratie voor deze nevelige vlekken deden Humberto Leon en Carol Lim, creatief directeurs van het modehuis, op tijdens een trip door de Thaise jungle begin vorig jaar. Nu worden ook de Vans Authentic en de Slip-On sneakers van Vans voorzien van datzelfde jasje. Bloemen en fruit Eerder ontwierp het modehuis ook al de bijzonder populaire bloemen -en fruitprints voor de iconische Era. De 'Clouded Leopard' werd voorgesteld tijdens de Parijse modeweek en vind je in combinatie van de kleuren okergeel, oranje, kaki en diepblauw. Voor een instant lentegevoel. (ADC)