Miranda Kerr is het gezicht van de nieuwe sneakers van het sportmerk Reebok. De campagnevideo voor de Skyscape-sneakers zal niet snel vergeten worden. Het model stelt de sneakers immers poedelnaakt voor.

Voor de video van de nieuwe Reebok Skyscape-sneakers gaat Miranda Kerr uit de kleren. Na een yoga-sessie, komt het Australische model thuis. Yoga-mat en tas worden weggelegd en de haren gaan los. Vervolgens trekt ze haar trui uit en al snel volgen de legging en sportbeha. Als laatste glipt ze uit haar onderbroek en stapt in de douche. En dan beseft ze dat ze haar schoenen nog aan heeft. 'Ze zijn zo makkelijk dat je vergeet dat je ze aanhebt,' oppert Kerr.

Het model deelde via Instagram al een sneak peek waar ze op een massagestoel ligt met enkel een handdoek en haar felroze sneakers. 'Ik hou van mijn Skyscape schoenen!' schreef ze. (LV)

Miranda Kerr is het gezicht van de nieuwe sneakers van het sportmerk Reebok. De campagnevideo voor de Skyscape-sneakers zal niet snel vergeten worden. Het model stelt de sneakers immers poedelnaakt voor. Voor de video van de nieuwe Reebok Skyscape-sneakers gaat Miranda Kerr uit de kleren. Na een yoga-sessie, komt het Australische model thuis. Yoga-mat en tas worden weggelegd en de haren gaan los. Vervolgens trekt ze haar trui uit en al snel volgen de legging en sportbeha. Als laatste glipt ze uit haar onderbroek en stapt in de douche. En dan beseft ze dat ze haar schoenen nog aan heeft. 'Ze zijn zo makkelijk dat je vergeet dat je ze aanhebt,' oppert Kerr. Het model deelde via Instagram al een sneak peek waar ze op een massagestoel ligt met enkel een handdoek en haar felroze sneakers. 'Ik hou van mijn Skyscape schoenen!' schreef ze. (LV)