Na een eerste succesvolle zonnebrillencollectie, gaan Maison Martin Margiela en Cutler & Gross opnieuw samen in zee.

De tweede collectie zonnebrillen blikt terug naar het verleden en herinterpreteert de eerder uitgebrachte Replica-lijn van Maison Martin Margiela door een nieuw materialengebruik. Ze is opgebouwd rond 4 thema's: 'Replica France', 'Cable Temple', 'Rimless' en 'Replica Turkey'.

De brillen hebben een sterke uitstraling en bevatten enkele leuke details. Zo spelen de 'Rimless' zonnebrillen met de illusie dat er zich geen frame rond de lenzen bevindt.

Deze nieuwe collectie zal beschikbaar zijn in de MMM-winkels en enkele geselecteerde optiekzaken vanaf november. (VF)

Na een eerste succesvolle zonnebrillencollectie, gaan Maison Martin Margiela en Cutler & Gross opnieuw samen in zee. De tweede collectie zonnebrillen blikt terug naar het verleden en herinterpreteert de eerder uitgebrachte Replica-lijn van Maison Martin Margiela door een nieuw materialengebruik. Ze is opgebouwd rond 4 thema's: 'Replica France', 'Cable Temple', 'Rimless' en 'Replica Turkey'. De brillen hebben een sterke uitstraling en bevatten enkele leuke details. Zo spelen de 'Rimless' zonnebrillen met de illusie dat er zich geen frame rond de lenzen bevindt. Deze nieuwe collectie zal beschikbaar zijn in de MMM-winkels en enkele geselecteerde optiekzaken vanaf november. (VF)