De bekende schoenenontwerper Manolo Blahnik zal de campagne voor de London Fashion Week ontwerpen. Dat meldt de Britse Vogue.
Blahnik heeft in samenwerking met de British Fashion Council een exclusief ontwerp voorgesteld dat overal te zien zal zijn tijdens de modeweek in Londen, die doorgaat van 15 tot 19 februari. De ontwerpen zullen te zien op alle campagnematerialen, zowel online als in print. Vorig jaar nog mocht Jonathan Sanders voor de creaties zorgen.

"De typische stijl van Britse vrouwen zijn voor mij een onuitputtelijke bron van inspiratie. Daarnaast weerspiegelen deze ontwerpen ook de personen in mijn leven die mijn werk over de jaren heen beïnvloedt hebben. Ik hou van extremen en de combinatie van grootsheid en schoonheid die ik terug vind bij Britse vrouwen."

Het resultaat van al deze inspiratiebronnen is een fantasierijke campagne met bomen, vliegtuigen en - uiteraard - schoenen die zich lijkt af te spelen in een droomwereld. (RDM)

De bekende schoenenontwerper Manolo Blahnik zal de campagne voor de London Fashion Week ontwerpen. Dat meldt de Britse Vogue. Blahnik heeft in samenwerking met de British Fashion Council een exclusief ontwerp voorgesteld dat overal te zien zal zijn tijdens de modeweek in Londen, die doorgaat van 15 tot 19 februari. De ontwerpen zullen te zien op alle campagnematerialen, zowel online als in print. Vorig jaar nog mocht Jonathan Sanders voor de creaties zorgen. "De typische stijl van Britse vrouwen zijn voor mij een onuitputtelijke bron van inspiratie. Daarnaast weerspiegelen deze ontwerpen ook de personen in mijn leven die mijn werk over de jaren heen beïnvloedt hebben. Ik hou van extremen en de combinatie van grootsheid en schoonheid die ik terug vind bij Britse vrouwen." Het resultaat van al deze inspiratiebronnen is een fantasierijke campagne met bomen, vliegtuigen en - uiteraard - schoenen die zich lijkt af te spelen in een droomwereld. (RDM)