Het modelabel heeft voor het horlogemerk Casio een speciale G-shock, een digitale horloge van Casio, ontworpen naar aanleiding van de 30e verjaardag van de G-shock.

In het verleden heeft Casio al met verschillende merken samengewerkt om een speciale G-shock op de markt te brengen, maar dit keer heeft Casio een grote naam uit de modewereld weten te strikken. Modelabel Maison Martin Margiela gaat een speciale G-shock ontwerpen voor Casio en dat speciaal voor de 30e verjaardag van de G-shock.

MMM nam de klassieke G-shock, het GA-300 model voor de kenners, onder handen en gaf het een typische 'MMM-toets'. Door het gebruik van transparant materiaal kan je het radarwerk van de horloge zien. Daarnaast krijgt het horloge metaalkleurig lederen bandje, wat het horloge een rock'n roll uitstraling geeft. We krijgen het effect van een brede zilverkleurige armband met daarin de G-shock op gemonteerd, die je als je dat wil wél van elkaar kan losmaken en je ook enkel het horloge kan dragen. Aan de achterkant van het horloge staat het logo van MMM.

De speciale G-shock door Maison Martin Margiela komt uit op 30 maart en wordt amper in 3000 exemplaren gemaakt die allemaal genummerd zijn. Boodschap aan de fans: wees snel! (LVR)

Het modelabel heeft voor het horlogemerk Casio een speciale G-shock, een digitale horloge van Casio, ontworpen naar aanleiding van de 30e verjaardag van de G-shock. In het verleden heeft Casio al met verschillende merken samengewerkt om een speciale G-shock op de markt te brengen, maar dit keer heeft Casio een grote naam uit de modewereld weten te strikken. Modelabel Maison Martin Margiela gaat een speciale G-shock ontwerpen voor Casio en dat speciaal voor de 30e verjaardag van de G-shock. MMM nam de klassieke G-shock, het GA-300 model voor de kenners, onder handen en gaf het een typische 'MMM-toets'. Door het gebruik van transparant materiaal kan je het radarwerk van de horloge zien. Daarnaast krijgt het horloge metaalkleurig lederen bandje, wat het horloge een rock'n roll uitstraling geeft. We krijgen het effect van een brede zilverkleurige armband met daarin de G-shock op gemonteerd, die je als je dat wil wél van elkaar kan losmaken en je ook enkel het horloge kan dragen. Aan de achterkant van het horloge staat het logo van MMM. De speciale G-shock door Maison Martin Margiela komt uit op 30 maart en wordt amper in 3000 exemplaren gemaakt die allemaal genummerd zijn. Boodschap aan de fans: wees snel! (LVR)