De excentrieke modeontwerpster uit Londen, Louise Gray, ontwerpt een collectie kleurrijke schoenen voor het schoenenlabel Robert Clergerie. Ze kreeg van Roland Mouret, creatief directeur bij Robert Clergerie, 'carte blanche' om aan de slag te gaan. Resultaat? Een knotsgekke schoenencollectie, zoals alleen Louise Gray die kan ontwerpen.

Louise Gray ging voor haar collectie met schoenenlabel Robert Clergerie onder meer aan de slag met klassiekers van het merk: wedge-sandalen en klassieke schoenen met platte zool. Ze kregen geometrische prints of een kleurrijk laklaagje over zich heen. Want daar staat de Londense Louise Gray om bekend: ze speelt met kleuren, vormen en prints. Ze houdt van opvallende kledij en accessoires en schuwt fluo-kleuren niet of schreeuwerig prints niet.

Bovendien bevatten haar collecties, net als haar samenwerking met Robert Clergerie, een vleugje humor. "Ik wou de klassiekers van Robert Clergerie mijn kleurrijke stempel geven en op die manier smelten de twee labels moeiteloos samen", zegt Louise Gray over de samenwerking.

Roland Mouret, creatief directeur bij Robert Clergerie, is alvast erg enthousiast over de samenwerking met Louise Gray: " Ik ben gek op wat Louise heeft gedaan. Ze geeft een moderne interpretatie van Clergerie. Dat toont meteen ook de veelzijdigheid van het merk". (LVR)

De excentrieke modeontwerpster uit Londen, Louise Gray, ontwerpt een collectie kleurrijke schoenen voor het schoenenlabel Robert Clergerie. Ze kreeg van Roland Mouret, creatief directeur bij Robert Clergerie, 'carte blanche' om aan de slag te gaan. Resultaat? Een knotsgekke schoenencollectie, zoals alleen Louise Gray die kan ontwerpen. Louise Gray ging voor haar collectie met schoenenlabel Robert Clergerie onder meer aan de slag met klassiekers van het merk: wedge-sandalen en klassieke schoenen met platte zool. Ze kregen geometrische prints of een kleurrijk laklaagje over zich heen. Want daar staat de Londense Louise Gray om bekend: ze speelt met kleuren, vormen en prints. Ze houdt van opvallende kledij en accessoires en schuwt fluo-kleuren niet of schreeuwerig prints niet. Bovendien bevatten haar collecties, net als haar samenwerking met Robert Clergerie, een vleugje humor. "Ik wou de klassiekers van Robert Clergerie mijn kleurrijke stempel geven en op die manier smelten de twee labels moeiteloos samen", zegt Louise Gray over de samenwerking. Roland Mouret, creatief directeur bij Robert Clergerie, is alvast erg enthousiast over de samenwerking met Louise Gray: " Ik ben gek op wat Louise heeft gedaan. Ze geeft een moderne interpretatie van Clergerie. Dat toont meteen ook de veelzijdigheid van het merk". (LVR)