Het Belgische tassenlabel heeft met behulp van een 3D-printer een tas 'geprint' die bestaat uit kleine aapjes die met hun staart in elkaar 'verstrengeld' zijn.

Kipling heeft een nieuwe innovatie verwerkt in een ontwerp: zo brengt het de eerste flexibele 3D-geprinte handtas op de markt. Het Antwerpse label was opzoek naar een nieuwe manier om een klassieke shopper of handtas te benaderen.

In totaal zijn er twee kleuren, rood en paars, op de markt verkrijgbaar. Het is de eerste 3D-geprinte tas in de gehele collectie van Kipling. Voor het proces van het 3D-printen werd een speciale stof gebruikt: polyamide.

De tas werd ontworpen naar analogie met de Monkey Madness-collectie van Kipling. De staarten van de verschillende kleine aapjes zijn met elkaar verstrengeld, wat een heel warrig effect geeft. Toch is de tas in al haar chaos erg gestructureerd. (LVR)

Het Belgische tassenlabel heeft met behulp van een 3D-printer een tas 'geprint' die bestaat uit kleine aapjes die met hun staart in elkaar 'verstrengeld' zijn. Kipling heeft een nieuwe innovatie verwerkt in een ontwerp: zo brengt het de eerste flexibele 3D-geprinte handtas op de markt. Het Antwerpse label was opzoek naar een nieuwe manier om een klassieke shopper of handtas te benaderen. In totaal zijn er twee kleuren, rood en paars, op de markt verkrijgbaar. Het is de eerste 3D-geprinte tas in de gehele collectie van Kipling. Voor het proces van het 3D-printen werd een speciale stof gebruikt: polyamide. De tas werd ontworpen naar analogie met de Monkey Madness-collectie van Kipling. De staarten van de verschillende kleine aapjes zijn met elkaar verstrengeld, wat een heel warrig effect geeft. Toch is de tas in al haar chaos erg gestructureerd. (LVR)