Al vier jaar is Kate Moss het gezicht van het Franse accessoiremerk Longchamp. En dat smaakte blijkbaar naar meer, want het Britse topmodel heeft nu zelf een tassencollectie voor het label ontworpen. Ze kreeg daarbij de hulp van creatief directeur Sophie Delafontaine.

Over de collectie zelf is nog geen informatie vrijgegeven. Zeker is wel dat Moss een langetermijncontract kreeg. Ze wordt verondersteld twee collecties per jaar te leveren. Kate Moss heeft ervaring met ontwerpen, want ze tekende ook al verscheidene seizoenen een kledinglijn voor de Britse keten Topshop en die vloog telkens de deur uit.

Kate Moss for Longchamp ligt vanaf 11 februari in de boetieks.

AH.

Al vier jaar is Kate Moss het gezicht van het Franse accessoiremerk Longchamp. En dat smaakte blijkbaar naar meer, want het Britse topmodel heeft nu zelf een tassencollectie voor het label ontworpen. Ze kreeg daarbij de hulp van creatief directeur Sophie Delafontaine. Over de collectie zelf is nog geen informatie vrijgegeven. Zeker is wel dat Moss een langetermijncontract kreeg. Ze wordt verondersteld twee collecties per jaar te leveren. Kate Moss heeft ervaring met ontwerpen, want ze tekende ook al verscheidene seizoenen een kledinglijn voor de Britse keten Topshop en die vloog telkens de deur uit. Kate Moss for Longchamp ligt vanaf 11 februari in de boetieks. AH.