De Hertogin van Cambridge droeg, voor de eerste keer sinds haar huwelijksdag, nog eens een diamanten tiara. Dit exemplaar behoorde toe aan de Queen Mother en werd ook al gedragen door Margaret, de zus van de huidige Queen.

Kate Middleton was aanwezig op de jaarlijkse 'Diplomatic Reception' georganiseerd door Queen Elizabeth II in Buckingham Palace. De hertogin droeg voor het eerst, sinds haar huwelijksdag, een tiara voor een evenement. En dit was niet zomaar een tiara. Kate Middleton bracht de innerlijke prinses in zichzelf helemaal naar buiten, door het dragen van een diamanten tiara. Dit exemplaar behoorde ooit toe aan de moeder van Queen Elizabeth II, de Queen Mother, en werd ooit nog gedragen door prinses Margaret, de inmiddels overleden zus van Queen Elizabeth II.

Deze tiara kreeg de naam 'Lotusbloem' omdat het patroon doet denken aan een lotusbloem. De tiara werd gemaakt van huwelijksgeschenken van de Queen Mother. Denk hierbij aan parels die ze kreeg van haar man. Oorspronkelijk was het een ketting, maar deze werd door een juwelier omgevormd tot een koninklijke tiara.

Jammer genoeg zijn er geen foto's bekend van de jurk van Kate Middleton voor het evenement. Intussen werd wel al bevestigd, schrijft de Daily Mail, dat ze een witte jurk droeg van Alexander McQueen die op maat werd gemaakt voor Kate. Ze werkte de look af met oorbellen die ze mocht lenen van de Britse Queen. (LVR)

De Hertogin van Cambridge droeg, voor de eerste keer sinds haar huwelijksdag, nog eens een diamanten tiara. Dit exemplaar behoorde toe aan de Queen Mother en werd ook al gedragen door Margaret, de zus van de huidige Queen. Kate Middleton was aanwezig op de jaarlijkse 'Diplomatic Reception' georganiseerd door Queen Elizabeth II in Buckingham Palace. De hertogin droeg voor het eerst, sinds haar huwelijksdag, een tiara voor een evenement. En dit was niet zomaar een tiara. Kate Middleton bracht de innerlijke prinses in zichzelf helemaal naar buiten, door het dragen van een diamanten tiara. Dit exemplaar behoorde ooit toe aan de moeder van Queen Elizabeth II, de Queen Mother, en werd ooit nog gedragen door prinses Margaret, de inmiddels overleden zus van Queen Elizabeth II. Deze tiara kreeg de naam 'Lotusbloem' omdat het patroon doet denken aan een lotusbloem. De tiara werd gemaakt van huwelijksgeschenken van de Queen Mother. Denk hierbij aan parels die ze kreeg van haar man. Oorspronkelijk was het een ketting, maar deze werd door een juwelier omgevormd tot een koninklijke tiara. Jammer genoeg zijn er geen foto's bekend van de jurk van Kate Middleton voor het evenement. Intussen werd wel al bevestigd, schrijft de Daily Mail, dat ze een witte jurk droeg van Alexander McQueen die op maat werd gemaakt voor Kate. Ze werkte de look af met oorbellen die ze mocht lenen van de Britse Queen. (LVR)