De webshop boordevol fleurige en funky regenlaarzen popt tot eind deze maand in de Mechelse binnenstad. Wie de komende regenbuien te lijf wil gaan, kan er terecht voor een paar laarzen én een toffe paraplu.

Katchoo blaast deze maand twee kaarsjes uit en dat moet gevierd worden. Om deze verjaardag wat in de verf te zetten gaan Goedele Soetemans en Kristof Nizet van Katchoo.be een maandje offline en openen ze een pop-up shop in Mechelen. 'Zo kunnen onze klanten de laarzen in het echt zien en voelen, iets wat mensen toch belangrijk vinden', vertelt Goedele aan Weekend.be.

Origineel cadeau

'We kunnen natuurlijk onze trouwe volgers wel trakteren op een extraatje, maar het is ook leuk om kennis te maken met onze klanten. Bovendien blijken regenlaarzen goed te werken als origineel cadeau, dus met de feestdagen in aantocht is dit het ideale moment voor een pop-upwinkel.' Maar er zijn geen plannen voor een permanente winkel en daar hebben ze een erg goede reden voor.

'Regenlaarzen zijn erg seizoensgebonden, hoewel mensen ze het hele jaar door voor verschillende doeleinden gebruiken. Wij richten ons dus liever op de piekmomenten. Neem nu de festivalperiode, toen hebben we ook heel wat laarzen verkocht. De voorbije julimaand was namelijk geen zonnige maand en toen gingen mensen op zoek naar aangepaste kledij', legt Goedele uit.

Naast regenlaarzen verkoopt Katchoo ook sinds kort paraplu's én een breikit om speciale sokken voor je regenlaarzen te breien. Maar de regenlaarzen blijven dus erg populair. 'Vooral de roodwitte polkadotlaarzen zijn een succes bij alle leeftijden. Ook de blauw gestreepte marineboots zijn erg geliefd.' Wie het tijdens de komende regenbuien helemaal droog wil houden, moet dus beslist eens afzakken naar Mechelen. (AB)

Ijzerenleen 65, 2800 Mechelen / Van 4 tot en met 31 december /Koopzondagen 15, 22 en 29 december (13u-18u) / Avondshopping op 20 december (tot 21u)

De webshop boordevol fleurige en funky regenlaarzen popt tot eind deze maand in de Mechelse binnenstad. Wie de komende regenbuien te lijf wil gaan, kan er terecht voor een paar laarzen én een toffe paraplu.Katchoo blaast deze maand twee kaarsjes uit en dat moet gevierd worden. Om deze verjaardag wat in de verf te zetten gaan Goedele Soetemans en Kristof Nizet van Katchoo.be een maandje offline en openen ze een pop-up shop in Mechelen. 'Zo kunnen onze klanten de laarzen in het echt zien en voelen, iets wat mensen toch belangrijk vinden', vertelt Goedele aan Weekend.be.Origineel cadeau'We kunnen natuurlijk onze trouwe volgers wel trakteren op een extraatje, maar het is ook leuk om kennis te maken met onze klanten. Bovendien blijken regenlaarzen goed te werken als origineel cadeau, dus met de feestdagen in aantocht is dit het ideale moment voor een pop-upwinkel.' Maar er zijn geen plannen voor een permanente winkel en daar hebben ze een erg goede reden voor.'Regenlaarzen zijn erg seizoensgebonden, hoewel mensen ze het hele jaar door voor verschillende doeleinden gebruiken. Wij richten ons dus liever op de piekmomenten. Neem nu de festivalperiode, toen hebben we ook heel wat laarzen verkocht. De voorbije julimaand was namelijk geen zonnige maand en toen gingen mensen op zoek naar aangepaste kledij', legt Goedele uit.Naast regenlaarzen verkoopt Katchoo ook sinds kort paraplu's én een breikit om speciale sokken voor je regenlaarzen te breien. Maar de regenlaarzen blijven dus erg populair. 'Vooral de roodwitte polkadotlaarzen zijn een succes bij alle leeftijden. Ook de blauw gestreepte marineboots zijn erg geliefd.' Wie het tijdens de komende regenbuien helemaal droog wil houden, moet dus beslist eens afzakken naar Mechelen. (AB) Ijzerenleen 65, 2800 Mechelen / Van 4 tot en met 31 december /Koopzondagen 15, 22 en 29 december (13u-18u) / Avondshopping op 20 december (tot 21u)