Lagerfeld heeft schoenen ontworpen uit gerecycleerd plastic voor de Braziliaanse schoenengigant Melissa. Het gezicht van de campagne is niemand minder de Cara Delevingne.

Het Braziliaanse schoenenmerk Melissa heeft niemand minder dan Karl Lagerfeld weten te strikken voor een aantal ontwerpen. Het was een uitdaging voor Lagerfeld: nooit eerder had de ontwerper met plastic gewerkt, want laat Melissa nu vooral bekend zijn van hun modieuze schoenen uit gerecycleerd plastic. Met deze samenwerking stapt Karl Lagerfeld in de voetsporen van bekende ontwerpers als Vivienne Westwood en Jason Wu, die eerder samenwerkten met het schoenenlabel.

Cara Delevingne

Het resultaat, een capsulecollectie van vier verschillende schoenmodellen, is te bekijken in het eigen interne magazine van Melissa 'Plastic Dreams'. Karl Lagerfeld vroeg Cara Delevingne als uithangbord voor de nieuwe collectie en de beelden staan in het magazine 'Plastic Dreams'. Het Britse topmodel toont in een uitgebreide fotoshoot de schoenen van de ontwerper. De schoenen worden gekenmerkt door opvallende kleuren en glitteraccenten. Er is een schoen met een hak in de vorm van een ijshoorntje. (LVR)

Lagerfeld heeft schoenen ontworpen uit gerecycleerd plastic voor de Braziliaanse schoenengigant Melissa. Het gezicht van de campagne is niemand minder de Cara Delevingne. Het Braziliaanse schoenenmerk Melissa heeft niemand minder dan Karl Lagerfeld weten te strikken voor een aantal ontwerpen. Het was een uitdaging voor Lagerfeld: nooit eerder had de ontwerper met plastic gewerkt, want laat Melissa nu vooral bekend zijn van hun modieuze schoenen uit gerecycleerd plastic. Met deze samenwerking stapt Karl Lagerfeld in de voetsporen van bekende ontwerpers als Vivienne Westwood en Jason Wu, die eerder samenwerkten met het schoenenlabel. Cara Delevingne Het resultaat, een capsulecollectie van vier verschillende schoenmodellen, is te bekijken in het eigen interne magazine van Melissa 'Plastic Dreams'. Karl Lagerfeld vroeg Cara Delevingne als uithangbord voor de nieuwe collectie en de beelden staan in het magazine 'Plastic Dreams'. Het Britse topmodel toont in een uitgebreide fotoshoot de schoenen van de ontwerper. De schoenen worden gekenmerkt door opvallende kleuren en glitteraccenten. Er is een schoen met een hak in de vorm van een ijshoorntje. (LVR)