De Belgische juwelenontwerpster Christa Reniers lanceert deze zomer haar eerste juwelenlijn voor mannen, die uit een reeks ringen en manchetteknopen bestaat. De sieraden zijn, net als bij de vrouwelijke collectie, gebaseerd op natuurlijke, organische vormen en worden vervaardigd in 925 zilver of 18k goud.

Christa Reniers, die samen met haar ontwerpteam al enkele jaren een atelier in Brussel heeft, bracht in 1993 haar eerste collectie op de markt. Inmiddels heeft de juwelenontwerpster verkooppunten in de hippe Dansaertstraat, op de Zavel en in de modebuurt van Antwerpen.

(JJ)

De Belgische juwelenontwerpster Christa Reniers lanceert deze zomer haar eerste juwelenlijn voor mannen, die uit een reeks ringen en manchetteknopen bestaat. De sieraden zijn, net als bij de vrouwelijke collectie, gebaseerd op natuurlijke, organische vormen en worden vervaardigd in 925 zilver of 18k goud. Christa Reniers, die samen met haar ontwerpteam al enkele jaren een atelier in Brussel heeft, bracht in 1993 haar eerste collectie op de markt. Inmiddels heeft de juwelenontwerpster verkooppunten in de hippe Dansaertstraat, op de Zavel en in de modebuurt van Antwerpen. (JJ)