De juwelen van Elke Peeters, de derde laureaat van de designcompetitie van Baunat en het FFI, zijn vanaf woensdag 19 oktober exclusief te koop bij Baunat.

Juweelontwerpster Elke Peeters is de derde laureaat van de designcompetitie, uitgeschreven door het Belgische diamantmerk Baunat en het Flanders Fashion Institute. Ze overtuigde de jury met haar sierlijke collectie Dancing Lady en verdient daarmee een mooie geldprijs.

Haar juwelen (ring, oorbellen en hanger) in witgoud en kleine diamanten worden vanaf woensdag 19 oktober exclusief verkocht via de website van Baunat. Ook de collecties van haar voorgangsters, Elisa Schepens en Anne Zellien, zijn er nog te koop. (EDW)

De juwelen van Elke Peeters, de derde laureaat van de designcompetitie van Baunat en het FFI, zijn vanaf woensdag 19 oktober exclusief te koop bij Baunat. Juweelontwerpster Elke Peeters is de derde laureaat van de designcompetitie, uitgeschreven door het Belgische diamantmerk Baunat en het Flanders Fashion Institute. Ze overtuigde de jury met haar sierlijke collectie Dancing Lady en verdient daarmee een mooie geldprijs. Haar juwelen (ring, oorbellen en hanger) in witgoud en kleine diamanten worden vanaf woensdag 19 oktober exclusief verkocht via de website van Baunat. Ook de collecties van haar voorgangsters, Elisa Schepens en Anne Zellien, zijn er nog te koop. (EDW)