De knotsgekke Amerikaanse ontwerper Jeremy Scott heeft kinderaccessoires voorzien van een excentriek jasje. Dat deed Scott voor het label Cybex.

Voortaan kunnen de allerkleinsten vervoerd worden in een designerkarretje. Daarvoor zorgde de Amerikaanse ontwerper Jeremy Scott, een ontwerper die we vooral kennen van zijn samenwerking met Adidas. Scott ging aan de slag voor het Duitse bedrijf Cybex, dat gespecialiseerd is in het produceren van kinderwagens en kinderzitjes.

Jeremy Scott stapt weg van de brave en schattige stoffen die traditioneel worden gebruikt voor babyspullen en geeft geheel zijn eigen interpretatie weer in de ontwerpen. Wat we te zien krijgen zijn babyspullen met een gekke twist.

De Amerikaanse ontwerper ging zich laten inspireren door zijn eigen kindertijd. Dat resulteerde in een 'Food-Fight' pop-art print met grappige en kleurrijke illustraties. De blauwe stof werd voorzien van afbeeldingen van fast-food. Zo zien we hamburgers, frieten, snoep, pizza en brownies. Jeremy Scott weet dit alles te verpakken op een komische manier, waardoor het leuk en grappig wordt voor de allerkleinsten. Wedden dat ze er zelf verlekkerd op zullen zijn? (LVR)

Meer informatie: http://cybexbyjeremyscott.com/

De knotsgekke Amerikaanse ontwerper Jeremy Scott heeft kinderaccessoires voorzien van een excentriek jasje. Dat deed Scott voor het label Cybex. Voortaan kunnen de allerkleinsten vervoerd worden in een designerkarretje. Daarvoor zorgde de Amerikaanse ontwerper Jeremy Scott, een ontwerper die we vooral kennen van zijn samenwerking met Adidas. Scott ging aan de slag voor het Duitse bedrijf Cybex, dat gespecialiseerd is in het produceren van kinderwagens en kinderzitjes. Jeremy Scott stapt weg van de brave en schattige stoffen die traditioneel worden gebruikt voor babyspullen en geeft geheel zijn eigen interpretatie weer in de ontwerpen. Wat we te zien krijgen zijn babyspullen met een gekke twist. De Amerikaanse ontwerper ging zich laten inspireren door zijn eigen kindertijd. Dat resulteerde in een 'Food-Fight' pop-art print met grappige en kleurrijke illustraties. De blauwe stof werd voorzien van afbeeldingen van fast-food. Zo zien we hamburgers, frieten, snoep, pizza en brownies. Jeremy Scott weet dit alles te verpakken op een komische manier, waardoor het leuk en grappig wordt voor de allerkleinsten. Wedden dat ze er zelf verlekkerd op zullen zijn? (LVR) Meer informatie: http://cybexbyjeremyscott.com/