Ontwerper Jeremy Scott heeft voor modehuis Longchamp een wel heel opvallende tas ontworpen. De tas is volledig bedrukt met pillen in alle mogelijke kleuren en vormen.
Gelieve aandachtig de volgende bijsluiter door te nemen voor gebruik:

Omschrijving PILLS bag, ontworpen door Jeremy Scott voor Longchamp.
Samenstelling Bedrukt katoen, afgewerkt met kalfsleder.
Farmacologische classificatie Stemmingsbevorderend.
Gebruiksaanwijzing Enkel gebruiken bij een acuut gebrek aan vitamines.
Speciale voorzorgsmaatregelen Vermijd combinaties met te fel gekleurde kledij om de aanbevolen dosis niet te overschrijden.
Dosering 's Morgens, 's middags en 's avonds en alle momenten daartussen.
Toediening Aan de hand of arm dragen.

De pillentas van Scott is vanaf 1 juli 2011 enkel in beperkte oplage te verkrijgen in alle Longchampwinkels.

T.V.

Ontwerper Jeremy Scott heeft voor modehuis Longchamp een wel heel opvallende tas ontworpen. De tas is volledig bedrukt met pillen in alle mogelijke kleuren en vormen. Gelieve aandachtig de volgende bijsluiter door te nemen voor gebruik: Omschrijving PILLS bag, ontworpen door Jeremy Scott voor Longchamp. Samenstelling Bedrukt katoen, afgewerkt met kalfsleder. Farmacologische classificatie Stemmingsbevorderend. Gebruiksaanwijzing Enkel gebruiken bij een acuut gebrek aan vitamines. Speciale voorzorgsmaatregelen Vermijd combinaties met te fel gekleurde kledij om de aanbevolen dosis niet te overschrijden. Dosering 's Morgens, 's middags en 's avonds en alle momenten daartussen. Toediening Aan de hand of arm dragen. De pillentas van Scott is vanaf 1 juli 2011 enkel in beperkte oplage te verkrijgen in alle Longchampwinkels.T.V.