Versace kan voor het lenteseizoen uitpakken met Mad Men-ster January Jones als gezicht van zijn accessoirelijn. Nu ja, gezicht... De 32-jarige actrice poseerde volledig naakt, met enkel een stel hoge hakken en een strategisch geplaatste Versace-tas.
Het zwart-witte campagnebeeld is van de hand van Mario Testino, die zich hier duidelijk iets meer heeft kunnen uitleven dan met de officiële verlovingsfoto's van Kate Middleton en prins William die hij onlangs maakte.

Het was Donatella Versace zelf die January Jones koos. De twee ontmoetten elkaar op een event eerder dit jaar. "Ik kijk altijd uit naar de volgende Versace-blondine, en ik voel dat ik met January de perfecte Versace-vrouw voor de 21ste eeuw gevonden heb", aldus Donatella Versace. "Ze is chic en elegant, maar ook zeer sensueel".

Ann Heylens.

Versace kan voor het lenteseizoen uitpakken met Mad Men-ster January Jones als gezicht van zijn accessoirelijn. Nu ja, gezicht... De 32-jarige actrice poseerde volledig naakt, met enkel een stel hoge hakken en een strategisch geplaatste Versace-tas. Het zwart-witte campagnebeeld is van de hand van Mario Testino, die zich hier duidelijk iets meer heeft kunnen uitleven dan met de officiële verlovingsfoto's van Kate Middleton en prins William die hij onlangs maakte.Het was Donatella Versace zelf die January Jones koos. De twee ontmoetten elkaar op een event eerder dit jaar. "Ik kijk altijd uit naar de volgende Versace-blondine, en ik voel dat ik met January de perfecte Versace-vrouw voor de 21ste eeuw gevonden heb", aldus Donatella Versace. "Ze is chic en elegant, maar ook zeer sensueel". Ann Heylens.