Creatieve duizendpoot en controversieel figuur James Franco regisseerde een zwoele campagnevideo voor de zonnebrillenlijn van Gucci. De acteur wordt in de video verleid door model Natalia Bonifacci.

De 35-jarige acteur regisseerde niet alleen de nieuwe reclamevideo 'Techno Color Sunglasses' voor Gucci, maar speelt ook de rol van de ultieme verleider op zich. De video werd opgenomen in het beroemde hotel Chateau Marmont in Los Angeles en baadt in een retro-sfeer. Naast Franco en Natalia Bonifacci spelen de zonnebrillen met getinte glazen van Gucci de hoofdrol in het filmpje waarin de acteur als een soort James Franco door L.A. cruiset met het model.

De Amerikaanse acteur kwam recent in opspraak toen uitlekte dat hij een 17-jarig meisje probeerde te versieren via Instagram. Franco reageerde intussen en bekende dat hij beschaamd was omwille van de gebeurtenis en beloofde in het vervolg beter op te letten met sociale media. Het voorval kan ook een stunt zijn om de prent 'Palo Alto' te promoten waarin de acteur een leraar speelt die een van zijn studenten verleidt. (LP)

Creatieve duizendpoot en controversieel figuur James Franco regisseerde een zwoele campagnevideo voor de zonnebrillenlijn van Gucci. De acteur wordt in de video verleid door model Natalia Bonifacci. De 35-jarige acteur regisseerde niet alleen de nieuwe reclamevideo 'Techno Color Sunglasses' voor Gucci, maar speelt ook de rol van de ultieme verleider op zich. De video werd opgenomen in het beroemde hotel Chateau Marmont in Los Angeles en baadt in een retro-sfeer. Naast Franco en Natalia Bonifacci spelen de zonnebrillen met getinte glazen van Gucci de hoofdrol in het filmpje waarin de acteur als een soort James Franco door L.A. cruiset met het model. De Amerikaanse acteur kwam recent in opspraak toen uitlekte dat hij een 17-jarig meisje probeerde te versieren via Instagram. Franco reageerde intussen en bekende dat hij beschaamd was omwille van de gebeurtenis en beloofde in het vervolg beter op te letten met sociale media. Het voorval kan ook een stunt zijn om de prent 'Palo Alto' te promoten waarin de acteur een leraar speelt die een van zijn studenten verleidt. (LP)