The House Of Marley heft als doel een betere wereld te creëren door de boodschap van Bob Marley te verspreiden. Het merk brengt 'One Love' nu letterlijk tot onzer oren via een milieuvriendelijke collectie hoofdtelefoons.
Gelijkheid, eenheid, authenticiteit, duurzaamheid en vrijgevigheid, het zijn maar enkele waarden waar Bob Marley bij zweerde. The House Of Marley, onder leiding van Bobs zoon Rohan Marley, probeert deze waarden hoog te houden door kwaliteitsvolle, milieuvriendelijke producten op de markt te brengen.

"Onze vader deelde zijn visie met ons gezin en zijn fans via zijn muziek; dat was zijn geschenk. Het is onze missie en verantwoordelijkheid om deze beweging te promoten," aldus Rohan Marley. "De House of Marley en de Marley-audioproducten die onze familienaam dragen, werden speciaal ontwikkeld om de muziek en visie van onze vader te verspreiden bij de volgende generaties." De Marley-lijn bestaat uit ecologische en kwalitatief hoogstaande materialen, waaronder FSC-gecertificeerd hout, gerecycleerd aluminium, gerecycleerd plastic, natuurlijk katoen en hennep. De hoofdtelefoons zijn onderverdeeld in drie collecties: Jammin', Freedom en Destiny.
Initiatieven die de wereld kunnen veranderenLos van het feit dat de House Of Marley best fraaie en milieuvriendelijke hoofdtelefoons produceert dragen ze ook nog eens bij tot het goede doel. Een deel van de opbrengst van de verkoop gaat naar 1Love.org, dat de boodschap van Bob Marley - eenheid en vrede - verspreidt door een nieuwe generatie 'Young Gongs' aan te sporen om zich ten volle in te zetten voor liefdadigheidsinstellingen, initiatieven en ideeën die de wereld kunnen veranderen. In België gaat een deel van de opbrengst van de verkoop van The House of Marley-producten naar Make-a-Wish. Mooi meegenomen lijkt ons. (KS)

The House Of Marley heft als doel een betere wereld te creëren door de boodschap van Bob Marley te verspreiden. Het merk brengt 'One Love' nu letterlijk tot onzer oren via een milieuvriendelijke collectie hoofdtelefoons. Gelijkheid, eenheid, authenticiteit, duurzaamheid en vrijgevigheid, het zijn maar enkele waarden waar Bob Marley bij zweerde. The House Of Marley, onder leiding van Bobs zoon Rohan Marley, probeert deze waarden hoog te houden door kwaliteitsvolle, milieuvriendelijke producten op de markt te brengen. "Onze vader deelde zijn visie met ons gezin en zijn fans via zijn muziek; dat was zijn geschenk. Het is onze missie en verantwoordelijkheid om deze beweging te promoten," aldus Rohan Marley. "De House of Marley en de Marley-audioproducten die onze familienaam dragen, werden speciaal ontwikkeld om de muziek en visie van onze vader te verspreiden bij de volgende generaties." De Marley-lijn bestaat uit ecologische en kwalitatief hoogstaande materialen, waaronder FSC-gecertificeerd hout, gerecycleerd aluminium, gerecycleerd plastic, natuurlijk katoen en hennep. De hoofdtelefoons zijn onderverdeeld in drie collecties: Jammin', Freedom en Destiny. Initiatieven die de wereld kunnen veranderenLos van het feit dat de House Of Marley best fraaie en milieuvriendelijke hoofdtelefoons produceert dragen ze ook nog eens bij tot het goede doel. Een deel van de opbrengst van de verkoop gaat naar 1Love.org, dat de boodschap van Bob Marley - eenheid en vrede - verspreidt door een nieuwe generatie 'Young Gongs' aan te sporen om zich ten volle in te zetten voor liefdadigheidsinstellingen, initiatieven en ideeën die de wereld kunnen veranderen. In België gaat een deel van de opbrengst van de verkoop van The House of Marley-producten naar Make-a-Wish. Mooi meegenomen lijkt ons. (KS)