Sinds de lancering van The Row in 2007, wisten Mary Kate en Ashley Olsen hun prêt-à-porterlijn uit te bouwen tot een gevestigd merk, waarvan ze zelf met overtuiging de promotie op zich namen tijdens allerlei rode lopermomenten van exclusieve Manhattan soirées.

Op 29 september lanceren de zusjes acht verschillende handtasmodellen, exclusief te koop bij de Parijse multimerkenboetiek Montaigne Market. De minizakjes, pochetten en tote bags laten zich herkennen door luxueuze materialen en neutrale tinten, zoals caramel en brons.

Ook vanuit België kunnen de handtassen worden besteld via de webshop van Montaigne Market. (VF)

Sinds de lancering van The Row in 2007, wisten Mary Kate en Ashley Olsen hun prêt-à-porterlijn uit te bouwen tot een gevestigd merk, waarvan ze zelf met overtuiging de promotie op zich namen tijdens allerlei rode lopermomenten van exclusieve Manhattan soirées. Op 29 september lanceren de zusjes acht verschillende handtasmodellen, exclusief te koop bij de Parijse multimerkenboetiek Montaigne Market. De minizakjes, pochetten en tote bags laten zich herkennen door luxueuze materialen en neutrale tinten, zoals caramel en brons. Ook vanuit België kunnen de handtassen worden besteld via de webshop van Montaigne Market. (VF)