Grappige accessoires om Blue Monday te bestrijden

Grappige accessoires om Blue Monday te bestrijden
© -

(KS)

Blue Monday © -

Loaf-ers ¤68,11

Er zullen vast wel heel wat helende krachten en theorieën verbonden zijn aan het graan dat in contact komt met uw voetzool, maar voor ons is het genoegen van een taalmopje al voldoende.

Blue Monday © -

Ham-tas ¤326

Vergeet de retro-trend, negeer de nineties invloeden en de seventiessnit: deze handtas speelt in op uw oerinstinct. Backer dan back dus, maar een basic is het allerminst.

Blue Monday © -

Croque Monsiörringen ¤17,43

Net als Madonna en Cher behoeft Casey geen achternaam; haar creaties zijn origineel, gedetailleerd én detoxproof. Zo is dit paar croque monsieurs hangertjes perfect voor iedereen die wel oren heeft naar een glutenvrij dieet.

Blue Monday © -

Food hoed ¤258,21

Het hoeft niet altijd Waregem Koerse te zijn om uw haarbedekking een hoofdrol te laten spelen. Maor Zabar verrichtte wonderen met vilt en creëerde naast dit paardenoog ook onder meer een groene salade, een sushiplank, een scampigerecht en een bessentaart om uw gezicht te tooien.

Blue Monday © -

Piano tas ¤152,21

U heeft Billy Joel als ringtone, een reumatische knik in uw vingers en u verkiest Bach boven Bieber? Deze pianotas is perfect om uw partituren in te bewaren en om de wereld te laten weten dat u voor De Serieuze Muziek bent.

Blue Monday © -

Taxi wanten ¤47,37 Droomt u van de New Yorkse levensstijl maar krijgt u wanneer u op straat uw arm in de lucht steekt hooguit een middenvinger als resultaat, dan is dit paar Kate Spade wanten iets voor u. Tussen ons gezegd en gezwegen: subtiliteit is zò 2014.

Blue Monday © -

Kussen ring ¤38, 79

Kan u het toch niet laten om vandaag mee te drijven op de stroom van negativiteit? Laat dan tenminste op comfortabele wijze uw hoofd hangen.