'Jolies Jambes' by Etam is de eerste legwearcollectie voor het label.

Met de herfst die binnen een maand begint, kunnen we maar beter onze collectie panty's en kousen extra aandikken. Etam, het label dat we vooral kennen van lingerie en nachtkledij, brengt voor het eerst ook een collectie legwear op de markt.

De nieuwe collectie zal bestaan uit leggings, panty's, lange winterkousen, shapewear en sokken. Er zijn kousen in klassieke kleuren, maar ook in felle tinten. Er zullen ook modellen met polka dots en grafische prints in de collectie terug te vinden zijn.

Het gezicht van de nieuwe collectie is niemand minder dan topmodel Natalia Vodianova. Zij is uitgegroeid tot een vaste waarde bij het label. Zo krijgt ze al een tijdje de hoofdrol in verschillende reclamecampagnes voor het merk en heeft ze ook al een eigen lingeriecollectie voor Etam ontworpen.

De collectie is verkrijgbaar vanaf september 2013. (LVR)

'Jolies Jambes' by Etam is de eerste legwearcollectie voor het label. Met de herfst die binnen een maand begint, kunnen we maar beter onze collectie panty's en kousen extra aandikken. Etam, het label dat we vooral kennen van lingerie en nachtkledij, brengt voor het eerst ook een collectie legwear op de markt. De nieuwe collectie zal bestaan uit leggings, panty's, lange winterkousen, shapewear en sokken. Er zijn kousen in klassieke kleuren, maar ook in felle tinten. Er zullen ook modellen met polka dots en grafische prints in de collectie terug te vinden zijn. Het gezicht van de nieuwe collectie is niemand minder dan topmodel Natalia Vodianova. Zij is uitgegroeid tot een vaste waarde bij het label. Zo krijgt ze al een tijdje de hoofdrol in verschillende reclamecampagnes voor het merk en heeft ze ook al een eigen lingeriecollectie voor Etam ontworpen. De collectie is verkrijgbaar vanaf september 2013. (LVR)