Het kledingmerk Essentiel en Childwheels, gespecialiseerd in babyartikelen, staken de koppen bijeen. In november komt hun babycollectie op de markt: een zwarte wandelwagen, een buideldraagzak en een tafelhanger.

Childhome, waaronder Childwheels valt, is een Belgisch bedrijf dat zich al sinds 1985 specialiseert in babyartikelen. Nathalie Aerts van Childwheels klopte aan bij Inge Onsea, de oprichtster van Essentiel Antwerp. 'Toen Nathalie ons aansprak over deze samenwerking, hebben we geen moment getwijfeld', aldus Onsea. 'Wij houden van een uitdaging en het gaf ons de kans om onze creativiteit op een andere manier te tonen dan de mensen van ons gewend zijn. We vonden een perfecte balans tussen de huisstijl van Childwheels en de typische touch van Essentiel.'

Ook Nathalie Aerts is uiterst tevreden met de samenwerking. 'Ik heb voor Essentiel gekozen omdat het merk me al heel lang fascineert. Deze collectie straalt echt uit wat wij voor ogen hadden. We kijken er naar uit om vrolijke baby's in Essentiel buggy's in het straatbeeld te zien', vertelt Aerts.

De capsulecollectie omvat drie stukken met eenzelfde look, een puzzelmotief met gele afwerking. Een zwarte buggy, een buideldraagzakje en een tafelhanger met het leuke puzzeldesign. Vanaf november 2013 zullen de babyspullen van Essentiel en Childwheels te verkrijgen zijn. (AB)

Het kledingmerk Essentiel en Childwheels, gespecialiseerd in babyartikelen, staken de koppen bijeen. In november komt hun babycollectie op de markt: een zwarte wandelwagen, een buideldraagzak en een tafelhanger.Childhome, waaronder Childwheels valt, is een Belgisch bedrijf dat zich al sinds 1985 specialiseert in babyartikelen. Nathalie Aerts van Childwheels klopte aan bij Inge Onsea, de oprichtster van Essentiel Antwerp. 'Toen Nathalie ons aansprak over deze samenwerking, hebben we geen moment getwijfeld', aldus Onsea. 'Wij houden van een uitdaging en het gaf ons de kans om onze creativiteit op een andere manier te tonen dan de mensen van ons gewend zijn. We vonden een perfecte balans tussen de huisstijl van Childwheels en de typische touch van Essentiel.'Ook Nathalie Aerts is uiterst tevreden met de samenwerking. 'Ik heb voor Essentiel gekozen omdat het merk me al heel lang fascineert. Deze collectie straalt echt uit wat wij voor ogen hadden. We kijken er naar uit om vrolijke baby's in Essentiel buggy's in het straatbeeld te zien', vertelt Aerts.De capsulecollectie omvat drie stukken met eenzelfde look, een puzzelmotief met gele afwerking. Een zwarte buggy, een buideldraagzakje en een tafelhanger met het leuke puzzeldesign. Vanaf november 2013 zullen de babyspullen van Essentiel en Childwheels te verkrijgen zijn. (AB)