Maison Martin Margiela stelt 'Poids Plume' voor: een eerste collectie optische brillen waarmee het modelabel terug wil naar de basis van een brilmontuur.

Maison Martin Margiela lanceert voor de zomer van 2013 een eerste optische brillencollectie. Het uitgangspunt bij de creatie van de collectie was eenvoud. De bril moet mooi zijn, maar vooral ook aangenaam om te dragen. Daarbij staat het gebruik van lichte materialen centraal. Maison Martin Margiela wil terug naar de basis van een brilmontuur. De 'Poids Plume' collectie bevat vier verschillende stijlen van monturen die elk ontworpen zijn uit licht materiaal zodat het voor de brildrager aanvoelt dat hij of zij een veer op zijn neus meedraagt.

Naast de lancering van een eigen collectie optische brillen, introduceert MMM ook twee nieuwe concepten binnen het aanbod van hun zonnebrillen. De zonnebrillen van MMM bestaan reeds langer en de collectie wordt uitgebreid met de modellen 'Clip' en 'Lamex'.

De collectie optische brillen en zonnebrillen van Maison Martin Margiela worden gemaakt samen met de Engelse brillenfabriek Cutler and Gross. De productie van de brillen vindt plaats in Italië, waar elke bril met de hand wordt gemaakt. (LVR)

Maison Martin Margiela stelt 'Poids Plume' voor: een eerste collectie optische brillen waarmee het modelabel terug wil naar de basis van een brilmontuur.Maison Martin Margiela lanceert voor de zomer van 2013 een eerste optische brillencollectie. Het uitgangspunt bij de creatie van de collectie was eenvoud. De bril moet mooi zijn, maar vooral ook aangenaam om te dragen. Daarbij staat het gebruik van lichte materialen centraal. Maison Martin Margiela wil terug naar de basis van een brilmontuur. De 'Poids Plume' collectie bevat vier verschillende stijlen van monturen die elk ontworpen zijn uit licht materiaal zodat het voor de brildrager aanvoelt dat hij of zij een veer op zijn neus meedraagt. Naast de lancering van een eigen collectie optische brillen, introduceert MMM ook twee nieuwe concepten binnen het aanbod van hun zonnebrillen. De zonnebrillen van MMM bestaan reeds langer en de collectie wordt uitgebreid met de modellen 'Clip' en 'Lamex'. De collectie optische brillen en zonnebrillen van Maison Martin Margiela worden gemaakt samen met de Engelse brillenfabriek Cutler and Gross. De productie van de brillen vindt plaats in Italië, waar elke bril met de hand wordt gemaakt. (LVR)