In Harrods in Londen kan je juwelen kopen van Chopard, die geïnspireerd zijn op figuren uit tekenfilms van Disney. Er zijn onder meer oorbellen van Belle uit 'Belle en het Beest' of een turquoise ketting van Yasmine. Altijd al van gedroomd om je te voelen als een echte prinses? Dan is deze collectie van Chopard misschien wel iets voor jou.

De Disney-juwelen van Chopard worden in december verkocht in Harrods in Londen. De Disney-collectie van Chopard bestaat uit tien juwelen, die elk gebaseerd zijn op een figuurtje uit een Disneyfilm. Voorbeelden zijn Pocahontas, Mulan, Rapunzel, Belle, Ariel, Jasmine en Assepoester. De juwelen zijn stuk voor stuk erg kleurrijk en leunen dicht aan bij het uiterlijk en karakter van elk Disneyfiguurtje. Misschien wel hét juweel voor een sprookjesachtige Oudejaarsavond.

Enkel in de maand december te verkrijgen bij in Harrods in Londen. (LVR)

In Harrods in Londen kan je juwelen kopen van Chopard, die geïnspireerd zijn op figuren uit tekenfilms van Disney. Er zijn onder meer oorbellen van Belle uit 'Belle en het Beest' of een turquoise ketting van Yasmine. Altijd al van gedroomd om je te voelen als een echte prinses? Dan is deze collectie van Chopard misschien wel iets voor jou. De Disney-juwelen van Chopard worden in december verkocht in Harrods in Londen. De Disney-collectie van Chopard bestaat uit tien juwelen, die elk gebaseerd zijn op een figuurtje uit een Disneyfilm. Voorbeelden zijn Pocahontas, Mulan, Rapunzel, Belle, Ariel, Jasmine en Assepoester. De juwelen zijn stuk voor stuk erg kleurrijk en leunen dicht aan bij het uiterlijk en karakter van elk Disneyfiguurtje. Misschien wel hét juweel voor een sprookjesachtige Oudejaarsavond. Enkel in de maand december te verkrijgen bij in Harrods in Londen. (LVR)