Er was Hannelore Knuts en haar tas Hannelore, Stefan Schöning en zijn stoel Folder, Dirk Van Saene en zijn foulards Dag en Nacht. En nu zijn er Wouters & Hendrix en hun armband uit lederachtig goud.

Bij Studio Delvaux zien ze gastontwerpers graag komen, zolang de creativiteit maar primeert. Karin (Wouters) et Karen (Hendrix) werkten een uitdagend idee uit voor het Belgische lederwarenhuis (nu in Chinese handen): "Een accessoire dat onze twee werelden verenigt. We streven een lederen structuur na in een sterk materiaal als goud, maar tegelijkertijd op een heel reële manier."

Resultaat: Een zonderling juweel, zacht en warm als de huid, een tikkeltje surrealistisch als België en zo authentiek dat het gemaakt lijkt te zijn door zorgvuldige ambachtslieden.

Duidelijk een uitdaging, maar noch Delvaux noch Wouters & Hendrix laten zich gemakkelijk afschrikken. De armband is in volle glorie te ontdekken vanaf 17 november. Maar als voorproefje geven we u graag een kort making-off filmpje mee (zie hieronder) waarin u kennis kunt maken met het intieme werkproces van Wouters & Hendrix.

A.-F.M./VF

Er was Hannelore Knuts en haar tas Hannelore, Stefan Schöning en zijn stoel Folder, Dirk Van Saene en zijn foulards Dag en Nacht. En nu zijn er Wouters & Hendrix en hun armband uit lederachtig goud. Bij Studio Delvaux zien ze gastontwerpers graag komen, zolang de creativiteit maar primeert. Karin (Wouters) et Karen (Hendrix) werkten een uitdagend idee uit voor het Belgische lederwarenhuis (nu in Chinese handen): "Een accessoire dat onze twee werelden verenigt. We streven een lederen structuur na in een sterk materiaal als goud, maar tegelijkertijd op een heel reële manier." Resultaat: Een zonderling juweel, zacht en warm als de huid, een tikkeltje surrealistisch als België en zo authentiek dat het gemaakt lijkt te zijn door zorgvuldige ambachtslieden. Duidelijk een uitdaging, maar noch Delvaux noch Wouters & Hendrix laten zich gemakkelijk afschrikken. De armband is in volle glorie te ontdekken vanaf 17 november. Maar als voorproefje geven we u graag een kort making-off filmpje mee (zie hieronder) waarin u kennis kunt maken met het intieme werkproces van Wouters & Hendrix. A.-F.M./VF