Wie droomt van een Delvaux-tas, houdt zich best klaar voor de halfjaarlijkse afspraak in het Arsenaal in Brussel. Want op vrijdag 22 januari doet het prestigieuze Belgische lederwarenhuis daar opnieuw zijn overtollige stock van de hand.

Er worden collecties van vorige seizoenen verkocht met minstens dertig procent korting, maar er zijn ook afprijzingen van zeventig procent. Een ommetje waard, zeker als u weet dat een handtas met Delvaux-insigne in de winkel tussen de 800 en 10.000 euro kost.

Vroeg opstaan is wel de boodschap. De deuren gaan open om 9.00, maar vanaf 7.00 uur worden al volgnummertjes uitgedeeld. De voorbije jaren was de stockverkoop telkens een groot succes, want er kwamen gemiddeld zo'n 1.500 geïnteresseerden opdagen.

Ann Heylens.

Stockverkoop Delvaux: vrijdag 22 januari van 9 tot 21u in het 'Arsenaal', Louis Schmidtlaan 7 - 1040 Brussel/ Parking: Waversesteenweg 1015

Wie droomt van een Delvaux-tas, houdt zich best klaar voor de halfjaarlijkse afspraak in het Arsenaal in Brussel. Want op vrijdag 22 januari doet het prestigieuze Belgische lederwarenhuis daar opnieuw zijn overtollige stock van de hand. Er worden collecties van vorige seizoenen verkocht met minstens dertig procent korting, maar er zijn ook afprijzingen van zeventig procent. Een ommetje waard, zeker als u weet dat een handtas met Delvaux-insigne in de winkel tussen de 800 en 10.000 euro kost. Vroeg opstaan is wel de boodschap. De deuren gaan open om 9.00, maar vanaf 7.00 uur worden al volgnummertjes uitgedeeld. De voorbije jaren was de stockverkoop telkens een groot succes, want er kwamen gemiddeld zo'n 1.500 geïnteresseerden opdagen. Ann Heylens.Stockverkoop Delvaux: vrijdag 22 januari van 9 tot 21u in het 'Arsenaal', Louis Schmidtlaan 7 - 1040 Brussel/ Parking: Waversesteenweg 1015