Ooit zei Leonardo Da Vinci 'eenvoud is de ultieme verfijning'. Dit motto draagt het Belgische juwelenmerk Diamanti Per Tutti hoog in het vaandel. De tijdloze, eenvoudige juwelen met echte diamanten zijn tijdelijk te verkrijgen in hun pop-up shop in Antwerpen.
Wie op zoek is naar een betaalbaar juweel met echte diamanten kan vanaf 27 november terecht in de Drukkerijstraat in Antwerpen. Diamanti Per Tutti heeft er namelijk een stijlvol ingerichte pop-upwinkel geopend waar juwelenliefhebbers hun hartje kunnen ophalen.

Net zoals op haar webshop legt het juwelenlabel de nadruk op betaalbare juwelen met echte diamanten. Alle diamanten hebben overigens een echtheidscertificaat en zijn conflictvrij. De juwelen van het Antwerpse Diamanti Per Tutti zijn modern en tijdloos tegelijk, met een zweem van glamour. Omdat de diamanten nooit overdadig aanwezig zijn in de ontwerpen, is de collectie erg draagbaar.

Less is always more
In de pop-up shop kan u ook de collectie van lifestyle journaliste en blogger Stephanie Duval vinden. De juwelen die ze ontwierp voor het Antwerpse merk werden geïnspireerd door architectuur en design en die verwijzingen vinden we terug in de eenvoudige geometrische vormen van de collectie. De romantische hartjesvorm werd dan weer bezield door haar eigen huwelijk en persoonlijke interpretatie van de symbolische betekenis van juwelen. Op haar blog 70percentpure kan u de juwelen bewonderen op inspirerende beelden geschoten door Zeb Daemen.

Ook interieurfans komen aan hun trekken in de tijdelijke winkel. Interieurvormgever Jean-Pierre Detaeye, de eigenaar van Le Jardin Bohémien in Gent, zorgde namelijk voor een stijlvolle en aantrekkelijke inrichting die de juwelen volledig tot hun recht doen komen. (LP)

Praktisch
Drukkerijstraat 12, 2000 Antwerpen (achter het modemuseum) Van 27 november tot 31 december 2013 Openingsuren: van di-za, van 10u30 tot 18u (ook open op maandag 23 en 30 december en op dinsdag 24 en 31 december)

Ooit zei Leonardo Da Vinci 'eenvoud is de ultieme verfijning'. Dit motto draagt het Belgische juwelenmerk Diamanti Per Tutti hoog in het vaandel. De tijdloze, eenvoudige juwelen met echte diamanten zijn tijdelijk te verkrijgen in hun pop-up shop in Antwerpen. Wie op zoek is naar een betaalbaar juweel met echte diamanten kan vanaf 27 november terecht in de Drukkerijstraat in Antwerpen. Diamanti Per Tutti heeft er namelijk een stijlvol ingerichte pop-upwinkel geopend waar juwelenliefhebbers hun hartje kunnen ophalen. Net zoals op haar webshop legt het juwelenlabel de nadruk op betaalbare juwelen met echte diamanten. Alle diamanten hebben overigens een echtheidscertificaat en zijn conflictvrij. De juwelen van het Antwerpse Diamanti Per Tutti zijn modern en tijdloos tegelijk, met een zweem van glamour. Omdat de diamanten nooit overdadig aanwezig zijn in de ontwerpen, is de collectie erg draagbaar. Less is always more In de pop-up shop kan u ook de collectie van lifestyle journaliste en blogger Stephanie Duval vinden. De juwelen die ze ontwierp voor het Antwerpse merk werden geïnspireerd door architectuur en design en die verwijzingen vinden we terug in de eenvoudige geometrische vormen van de collectie. De romantische hartjesvorm werd dan weer bezield door haar eigen huwelijk en persoonlijke interpretatie van de symbolische betekenis van juwelen. Op haar blog 70percentpure kan u de juwelen bewonderen op inspirerende beelden geschoten door Zeb Daemen. Ook interieurfans komen aan hun trekken in de tijdelijke winkel. Interieurvormgever Jean-Pierre Detaeye, de eigenaar van Le Jardin Bohémien in Gent, zorgde namelijk voor een stijlvolle en aantrekkelijke inrichting die de juwelen volledig tot hun recht doen komen. (LP)PraktischDrukkerijstraat 12, 2000 Antwerpen (achter het modemuseum) Van 27 november tot 31 december 2013 Openingsuren: van di-za, van 10u30 tot 18u (ook open op maandag 23 en 30 december en op dinsdag 24 en 31 december)