In Hong Kong verscheen de Britse actrice met een wel erg 'Brits' hoofddeksel op het hoofd en het hoedje deed ons spontaan al denken aan Kerstmis.

Actrice Kate Winslet is uitgegroeid tot een echte Hollywood-vedette en we zouden daardoor bijna haar Britse achtergrond vergeten. Maar op sommige evenementen, zoals deze paardenwedstrijd in Hong Kong, komt haar Britse achtergrond weer helemaal naar boven. Niets 'meer Brits' dan een opvallende hoed of haaraccessoire. Kate Winslet, aan de zijde van haar vriend Ned Rocknroll, koos voor een goudkleurige hoedje met een opvallende bloem en enkele 'versiertakjes'. Een hoofddeksel dat ook bij Pippa Middleton en de andere leden van het Britse koningshuis erg in de smaak zou vallen.

Philip Treacy

Het goudkleurige exemplaar uit Hong Kong mag er dan misschien uitzien als kerstdecoratie, maar het ontwerp komt van de bekende hoedenmaker Philip Treacy. Treacy ontwierp al hoeden voor Lady Gaga en Sarah Jessica Parker. Ook de onvergetelijke hoed die prinses Beatrice uit het Verenigd Koninkrijk droeg op het huwelijk van Prins William met Kate Middleton is van Treacy's hand. Later werd dit hoedje geveild voor iets meer dan 160.000 euro voor een goed doel.

Naar de achtergrond

Hoewel Kate Winslet alle aandacht naar zich wist toe te trekken in Hong Kong, houdt de actrice het de laatste tijd bijzonder rustig. In 2012 verscheen de Oscar-winnares niet in een nieuwe film, maar er komen wel enkele nieuwe films aan in het nieuwe jaar. De meeste tijd brengt de actrice door met haar nieuwe vriend Ned Rocknroll, de neef van Virgin-baas Richard Branson, en haar kinderen Mia (12) en Joe (8). Het gezin woont in cottage uit de 15e eeuw in Sussex. (LVR)

In Hong Kong verscheen de Britse actrice met een wel erg 'Brits' hoofddeksel op het hoofd en het hoedje deed ons spontaan al denken aan Kerstmis. Actrice Kate Winslet is uitgegroeid tot een echte Hollywood-vedette en we zouden daardoor bijna haar Britse achtergrond vergeten. Maar op sommige evenementen, zoals deze paardenwedstrijd in Hong Kong, komt haar Britse achtergrond weer helemaal naar boven. Niets 'meer Brits' dan een opvallende hoed of haaraccessoire. Kate Winslet, aan de zijde van haar vriend Ned Rocknroll, koos voor een goudkleurige hoedje met een opvallende bloem en enkele 'versiertakjes'. Een hoofddeksel dat ook bij Pippa Middleton en de andere leden van het Britse koningshuis erg in de smaak zou vallen. Philip Treacy Het goudkleurige exemplaar uit Hong Kong mag er dan misschien uitzien als kerstdecoratie, maar het ontwerp komt van de bekende hoedenmaker Philip Treacy. Treacy ontwierp al hoeden voor Lady Gaga en Sarah Jessica Parker. Ook de onvergetelijke hoed die prinses Beatrice uit het Verenigd Koninkrijk droeg op het huwelijk van Prins William met Kate Middleton is van Treacy's hand. Later werd dit hoedje geveild voor iets meer dan 160.000 euro voor een goed doel. Naar de achtergrond Hoewel Kate Winslet alle aandacht naar zich wist toe te trekken in Hong Kong, houdt de actrice het de laatste tijd bijzonder rustig. In 2012 verscheen de Oscar-winnares niet in een nieuwe film, maar er komen wel enkele nieuwe films aan in het nieuwe jaar. De meeste tijd brengt de actrice door met haar nieuwe vriend Ned Rocknroll, de neef van Virgin-baas Richard Branson, en haar kinderen Mia (12) en Joe (8). Het gezin woont in cottage uit de 15e eeuw in Sussex. (LVR)