Caroline Das en Kim Nivelle besloten met hun creaties in titanium en metaal hun bijdrage te leveren aan de reeds uitgebreide wereld der accessoires. Hun 3D-geprinte diamanten - verkrijgbaar in verschillende groottes- kunnen op zoveel manieren gedragen worden waardoor iedereen er zijn eigen interpretatie aan kan geven. Damn, zo handig.

Gebruik de Damn-diamant als dasspeld, schuif hem over je borstzakje zoals een leuke broche, gebruik hem om een sjaal te knopen of laat er de bandjes van je top mee kruisen op je rug: de mogelijkheden zijn eindeloos. De geometrische vorm geeft de Damn-producten een modern karakter terwijl de symboliek van de diamant eerder tijdloos is. Voor hem of haar, jong of oud, als sieraad of praktisch hulpstuk: de 3D-creaties van Damn zijn multi-inzetbaar. Horen wij daar iemand "moederdag" fluisteren? (KS)

Caroline Das en Kim Nivelle besloten met hun creaties in titanium en metaal hun bijdrage te leveren aan de reeds uitgebreide wereld der accessoires. Hun 3D-geprinte diamanten - verkrijgbaar in verschillende groottes- kunnen op zoveel manieren gedragen worden waardoor iedereen er zijn eigen interpretatie aan kan geven. Damn, zo handig. Gebruik de Damn-diamant als dasspeld, schuif hem over je borstzakje zoals een leuke broche, gebruik hem om een sjaal te knopen of laat er de bandjes van je top mee kruisen op je rug: de mogelijkheden zijn eindeloos. De geometrische vorm geeft de Damn-producten een modern karakter terwijl de symboliek van de diamant eerder tijdloos is. Voor hem of haar, jong of oud, als sieraad of praktisch hulpstuk: de 3D-creaties van Damn zijn multi-inzetbaar. Horen wij daar iemand "moederdag" fluisteren? (KS)