Converse brengt 'Chuck Taylor Well Worn All Stars' op de markt, sneakers met een vintage look alsof ze al jaren in de zon lagen. All Stars zijn namelijk het mooiste als ze er niet meer zo nieuw uitzien en daarvoor kwam Converse met een oplossing.

Je hoeft niet meer jaren te wachten tot je schoenen versleten zijn, de 'Well Worn' sneakers zien er uit alsof ze al eens gedragen zijn. De 'Well Worn' is gemaakt van een zachter soort canvas en de top van de schoen zit vol vlekken. Ook de veters zijn uitgedund en de kleur is helemaal verwassen. De schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en perfect om te dragen tijdens festivals deze zomer.

Het label organiseert ook zelf onder het motto 'Shoes Keep It Clean, Sneakers Get Dirty' enkele concerten in Londen, Parijs, Amsterdam, Berlijn en ook in Antwerpen.

De klassieke sneaker

De All Star sneaker is geboren toen Chuck Taylor bij het bedrijf Converse begon te werken in 1918. Hij was een grote fan van basketbal en wou daarom een schoen ontwerpen die perfect was voor de sport. Door het soepele canvas is de sneaker ideaal om mee te sporten en ziet hij er bovendien ook leuk uit. (AV)

Converse brengt 'Chuck Taylor Well Worn All Stars' op de markt, sneakers met een vintage look alsof ze al jaren in de zon lagen. All Stars zijn namelijk het mooiste als ze er niet meer zo nieuw uitzien en daarvoor kwam Converse met een oplossing.Je hoeft niet meer jaren te wachten tot je schoenen versleten zijn, de 'Well Worn' sneakers zien er uit alsof ze al eens gedragen zijn. De 'Well Worn' is gemaakt van een zachter soort canvas en de top van de schoen zit vol vlekken. Ook de veters zijn uitgedund en de kleur is helemaal verwassen. De schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en perfect om te dragen tijdens festivals deze zomer. Het label organiseert ook zelf onder het motto 'Shoes Keep It Clean, Sneakers Get Dirty' enkele concerten in Londen, Parijs, Amsterdam, Berlijn en ook in Antwerpen. De klassieke sneaker De All Star sneaker is geboren toen Chuck Taylor bij het bedrijf Converse begon te werken in 1918. Hij was een grote fan van basketbal en wou daarom een schoen ontwerpen die perfect was voor de sport. Door het soepele canvas is de sneaker ideaal om mee te sporten en ziet hij er bovendien ook leuk uit. (AV)