Veilig vrijen kan u ook in stijl doen. Bijvoorbeeld door uw condooms tevoorschijn te halen uit de chique 'Love Pouch' van Delvaux.

Het was de organisatie Designers Against Aids die het klassieke Belgische lederwarenmerk contacteerde. "Wij dachten dat een cool condoomtasje iets is wat nog op de markt ontbreekt", aldus Ninette Murk van Designers Against Aids. "En dus vroegen we Delvaux". Dat Designers Against Aids in het verleden al samenwerkte met huidig artistiek directeur bij Delvaux Véronique Branquinho, hielp ook.

Delvaux en DAA kondigen hun samenwerking vandaag aan naar aanleiding van Wereldaidsdag. Maar het tasje zal pas beschikbaar zijn op Valentijnsdag 2011. Het is exclusief te koop via www.delvaux.com and www.designersagainstaidsshop.com

Ann Heylens.

Veilig vrijen kan u ook in stijl doen. Bijvoorbeeld door uw condooms tevoorschijn te halen uit de chique 'Love Pouch' van Delvaux. Het was de organisatie Designers Against Aids die het klassieke Belgische lederwarenmerk contacteerde. "Wij dachten dat een cool condoomtasje iets is wat nog op de markt ontbreekt", aldus Ninette Murk van Designers Against Aids. "En dus vroegen we Delvaux". Dat Designers Against Aids in het verleden al samenwerkte met huidig artistiek directeur bij Delvaux Véronique Branquinho, hielp ook. Delvaux en DAA kondigen hun samenwerking vandaag aan naar aanleiding van Wereldaidsdag. Maar het tasje zal pas beschikbaar zijn op Valentijnsdag 2011. Het is exclusief te koop via www.delvaux.com and www.designersagainstaidsshop.com Ann Heylens.